I cannot text you with a drink in my hand

Hemkommen från min fjärde körlektion! Det gick inte alls bra idag. Efter skolan var jag nere på stan med min kära Matilda för att köpa biljetter till Maaaaaaaskinen! Så det blev jäkligt stressigt hem, det var nog därför det gick så dåligt. Men jäklar vad Maskinen ska bli kul.

I skolan idag satt jag, Emma och Amanda och pratade om att det inte alls är långt kvar till sommarlovet! Emma räknade ut att det endast är 29 skoldagar kvar. 29 skoldagar!! Det ska bli så otroligt skönt med lov men jag har samtidigt ångest över hur jag ska hinna med att göra allt som är kvar i skolan. Imorgon har jag ett superviktigt prov i affärsjuridik så idag står plugg på schemat. Om jag får mvg på provet så har jag chans till ett mvg i slutbetyg och det skulle ju inte sitta helt fel.

When it gets tough gotta fight some more

Sitter hemma hos min älskling nu och skriver på hans nya mac. Den är lite krånglig men man lär sig säkert snabbt! Nu skiter jag rent ut sagt i den här spanskan, jag får skriva klart den någon annan dag. Jag vet någon som inte kommer vara så glad på mig imorgon, haha. Nu ska jag snart hoppa i säng och sussa som en stock!

I MISS!!

Nu måste du komma hem min kära vän!

Keep climbin' till the mountain top

Jag skulle kunna strypa min spanskalärare! Har suttit och läst en bok på spanska och översatt mening för mening till svenska högt för mig själv och den tar verkligen aldrig slut. Dessutom ska en bokrecension skrivas tills imorgon. Jag vet faktiskt inte hur jag ska hinna med med tanke på att jag inte vill missa Barcelona - Inter ikväll! Skoltrött tjej kan man säga. Jag har också hunnit med att vara på utvecklingssamtal ikväll vilket var positivt för det mesta. Men det finns en lärare som jag måste ta ett ordentligt snack med. Bäst att jobba vidare!

What I don't wanna do is crash


Typ tredje gången gillt? Denna gång kanske jag för en gångs skull lyckas hålla en blogg igång.
Måste bara ragga upp någon som förstår sig på design m.m!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0