Utgång och pizza

Snart drar jag iväg för lite festligheter. Men innan dess blir det pizza! Såhär ser jag ut ikväll, ha det bra!


fint med bamse och svampbob!! :)

Fredagsnöje





Jag älskar dig!

Pappas födelsedag!

Idag fyller min pappa 45 år så det ska firas! Nu ska jag åka iväg med honom för att uträtta några ärenden. Jag har världens bästa pappa, och familj! Grattis pappsen, jag älskar dig!

Tråkmåns

Snart ska jag iväg på körlektion! Jag kommer vara lite tråkig framöver eftersom jag har så jäkla mycket i skolan. Längtar till sommarlov!

Too much for me

Jag har verkligen ingen lust att gå till skolan idag. Jag är trött och jag har tusen saker att plugga till så jag hinner faktiskt inte gå i skolan. Just nu ser nästa vecka ut såhär:
måndag - prov
tisdag - prov
onsdag - prov
torsdag - prov
+ 3 inlämningsuppgifter
HAR NI SETT NÅGOT VÄRRE?! Just det, jag kom på att jag har ett prov nu på fredag också, kul!

Myggor

Jag har 23 myggbett som kliar så jäkla mycket!!

Nytt

Min hjärna har tagit sommarlov, den vill inte samarbeta med mig längre. Jag har nog aldrig varit såhär skoltrött i hela mitt liv!! Jag som har ungefär tusen uppgifter kvar att göra i skolan :'(



Lördag

Gårdagen var jättetrevlig med min älskling! Vi satt ute och åt grillat tillsammans med hans pappa och senare kollade vi på Familjen är värre. Minigolfen gick dåligt för mig men desto bättre för Pontus, men jag ska bli bättre ;) Idag har jag suttit och kliat på de 9 myggbetten jag fick igår, varit på stan och handlat lite kläder, solat med min älskade Jennika och bara tagit det lugnt. Bilder på det nyinköpta kanske kommer upp senare! Nu måste jag fixa mig för ikväll blir det fest!

Sunshine

Vad jag älskar det underbara vädret! :) Hoppas det blir lika fint hela helgen. Nu ska jag snart åka till Ellwynska och möta upp Jennika fislotta för en tripp på stan. Jag böhever införskaffa mig lite allt möjligt. Senare ska jag åka iväg med älsklingen och spela minigolf igen :) Det kommer bli mycket sånt i sommar! Ha en bra fredag för det ska jag ha!


Happy

JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB! Jag som inte trodde att jag skulle få något jobb i sommar, är så jäkla glad just nu :) Jag ska prova på att jobba inom vården på Kullbergska sjukhuset, så får vi se om det är något för mig!

Hello darkness my old friend

Snart drar jag iväg på ett uppdrag :) HOPPAS!


Every time I close my eyes

Idag har jag varit hemma hela dagen och pluggat företagsekonomi. Vi har prov på tre kapitel på fredag, budgetering, kalkylering och finansiering och jag känner att detta inte alls är min grej. Jag är fullkomligt ointresserad så det är jättesvårt att plugga till. Det känns som att hela betyget hänger på detta prov också så vilken press man har! Jag känner mig helt slut, fullproppad med en massa information i hjärnan och jag orkar inte ta in mer!
Jag hade också körlektion idag, körde ute på landsväg och i stan. Jag vill ha mitt körkort nu för jag älskar att köra bil!


Min prins <3


Around the corner

Nu är nationella provet avklarat. Jag har verkligen ingen aning om hur det gick, det visar sig. Skönt att ha det gjort i alla fall. Efter skolan åkte vi till Emma och tränade sång. Det känns osäkert inför framträdandet måste jag säga. Det är om mindre än två veckor så det är stressigt! Efter sången gick jag ut på promenad med en liten Jennika. Kändes skönt att prata ut om allt mellan himmel och jord. Egentligen var det tänkt att jag skulle plugga som en tok idag till företagsekonomiprovet vi har på fredag men jag har verkligen inte ork och lust till det. Vill bara kunna allt utan att behöva plugga, jobbigt läge!

Nu måste jag verkligen ta tag i det fast det är jobbigt och tråkigt! Längtar tills min älskling kommer hem från träningen så han kan ringa mig så jag inte behöver plugga ;)

God morgon

Jag är helt förstörd idag. Kunde inte sova i natt, har nog bara sovit några timmar. Jag är så stressad inför allt som är kvar att göra i skolan så därför kan jag inte sova. Jag är sliten! Ska iväg nu snart och göra nationella i matte B. Har suttit och pluggat två dagar i streck men jag är ändå himla osäker! Vill så gärna ligga runt VG gränsen!! Jag tänker gå dit och göra mitt bästa, intala mig själv att jag klarar det, mer än så kan man inte göra.

Igår satt jag som sagt och pluggade matte hela dagen! Sedan bar det av på kalas till en femårig prinsessa i två timmar och sedan hem igen och gräva ner sig i matteboken. Nu väntar skolan snart!

Jag har troligen ett sommarjobb på G! Jag ska på jobbintervju på torsdag och jag MÅSTE verkligen få det! Fan vad jag vill ha ett sommarjobb och pengar!! :D

Minigolf

Minigolfbanan vid Djulö hade tyvärr bara öppet till ett igår, hur dåligt är inte det? Men som tur var så hade banan vid Arver bil öppet så vi spelade där istället :) Pontus vann såklart, men båda två fick faktiskt tre spikar var! Efter golfen gick vi hem till Pontus och bara tog det lugnt. Låg i solen, spelade Yatzy och även Monopol. Hur skönt som helst :) På kvällen åkte vi hem till mig och åt grillat och sedan tillbaka till älsklingen och kollade på Gran Torino och myste med en massa gott.

Idag är det matte som gäller! Har pluggat hela tiden i stort sett sedan jag vaknade och kommer hålla på hela dagen. Har nationella i matte B på tisdag så det gäller att vara förberedd! Svårt kommer det nog att bli, och jag måste vara runt VG gränsen för att sätta ett VG i matte B. Mitt mål i början av läsåret var att klara G men nu när man har chans på VG så är det klart att man vill klara det. Matte är så svårt!!
Jag bjuder på några bilder från gårdagen :)




Love made me do it

Strålande sol är det idag! Idag kan man verkligen inte sitta inne, fast jag måste måste måste plugga så tänker jag ta vara på den här dagen och bara vara ute. Om golfbanan vi Djulö är öppen så ska jag och Pontus åka och spela minigolf :) Jag älskar sol!

Tralala

Nu drar jag iväg och sjunger skönsång med luciatjejerna!

It's your moment

Idag åkte jag till skolan för att ha en lektion. Hade egentligen två, den ena direkt på morgonen och den andra sista lektionen så jag valde att ta sovmorgon och istället gå på svenskan på eftermiddagen. Vi kollade lite på Frankenstein som verkar vara lite märklig men också bra! Efter skolan åkte jag, Emma och Amanda hem till Amanda för att bestämma låtar till den 30 maj. Då ska nämligen luciagänget från 2008 sjunga några sånger på Djulö precis som förra året.

Resten av dagen har jag pluggat lite matte och trafikteori. Håller på med fas C i teorin och det går faktiskt himla bra just nu! Senare ikväll kanske jag åker till min fisis och tillbringar natten med honom :) So long!


Picture perfect memories

Jag blir gaaaaalen på allt vi har kvar att göra i skolan! Det blir heller inte lättare av att jag samtidigt håller på att ta körkort. Men det där jäkla körkortet ska jag ha alltså, och det är snart! Är så sjukt taggad på att ta körkort så jag vill inte försätta min chans. Skolarbetet får jag försöka fixa ändå på bästa sätt.

Idag har jag varit en surpuppa och är det fortfarande så jag säger hejdå och återkommer imorgon.

Look at this

Äntligen ny skolvecka! Känn min ironi.. Men min helg har varit bra fast med alldeles för lite sömn. I fredags var jag på Safiren och brände lite kalorier, hade en väldigt rolig kväll! I lördags var vi några tjejer hemma hos Jennika och pratade om allt möjligt. Båda nätterna har jag fått sova med min Pontus som är den bästa som finns. Och idag har vi två bara slappat och haft det mysigt. Kollade på Chelsea - Wigan och jag kan bara säga att jag är glad att inte Man Utd vann Premier League i år. Men det är Liverpool det ska va! Nu ska jag soooooova, godnatt!

Kortvecka nästa vecka, så himla skönt! :)

I want to hold your hand

Ikväll drar jag till Safiren, Maskinen och Adam Tensta! Hoppas på en grym kväll med min snuttbulle Matilda m.fl. Skolan idag har varit himla seg och jag har emellanåt varit på riktigt dåligt humör p.g.a att våra lärare har minnen som guldfiskar! För övrigt så vill jag ha en guldfisk. Nu måste jag hälla i mig ett par koppar kaffe så jag orkar med kvällen :)


I found myself in wonderland

Idag har jag suttit från 8.15 till 12.00 på körskolan och haft riskettan. Det känns verkligen skönt att ha den gjord nu. Man fick verkligen en tankeställare när kursen var slut, det är himla bra att dom har den! Om en timme ungefär har jag körlektion igen, test på säkerhetskontrollen är det idag tror jag. Trist men det är sånt som måste göras det också. Ikväll ska jag nog ut och springa för jag behöver verkligen få upp min kondition. Har inte tränat på evigheter! Annars idag så har jag beställt dessa till i sommar, alla är från H&M och kostar 49.50 kr/st, billigt!








Shoes

Tack för skorna pluttan! :)


You are my love, you are my heart

Dags för ännu en körlektion alldeles snart. Hoppas det kommer gå bra! Annars hade jag och min grupp redovisning i företagsekonomi B idag och det gick väldigt bra, så det känns skönt. Måste kila!

Jag och min älskling har varit tillsammans i 11 månader idag. Inte så pjåkigt!

Hello sunshine

JENNIKA ÄR HEMMA NU! Jag har verkligen saknat henne. Var över förut och kollade på alla saker som hon köpt och även bilder från resan. Det känns skönt att hon är hemma i Sverige igen. Nu ska jag skriva klart mitt geografiarbete som tar sån tid!


Bilder från valborg








Your voice is all I hear somehow

Sitter just nu och pluggar geografi för fullt men det går inte så bra längre. Funderar på att ta en paus och plugga trafikterori istället. Det är faktiskt roligare än skolarbeten. Kom just på att jag har en väääldigt tråkig dag framför mig. Geografiarbetet ska lämnas in ikväll så jag kommer nog behöva sitta med det så länge som möjligt.
Jennika ska också komma hem idag, tror jag i alla fall! Om allt går som det ska. JIPPPI! :)

Tack Matilda!

Om ni undrar vem som har snyggat till min blogg så är det min kära vän Matilda!

Greeeece

Hellu. Har suttit och pluggat geografi större delen av dagen, men just nu sitter jag och drömmer mig bort till Kreta som jag och min älskling ska åka till i augusti. Längtar som tusan! För två år sen var jag på Kreta med min familj och det är så fint och mysigt. Jag vill ha augusti nu nu nu! Här är några bilder på stället vi ska åka till.




She got a halo around her finger, around you

Så har man varit med och firat ännu en valborg. Jag hade en väldigt rolig kväll tillsammans med mina bästa tjejer. Önskar att Jennika hade kunnat vara med oss men hon är fortfarande fast i det stora landet Kina. MEN SNART KOMMER HON HEM! Kvällen avslutades med en pizza och sedan hemgång med min fina pojke. Idag hade jag tänkt att plugga för fullt för det behövs men tyvärr har det inte blivit något av det än så länge. Jag har varit upptagen med att beställa ett par jeansshorts från HM, men jag ska ta tag i skolarbetena nu och sen ikväll blir det matlagning och mys med Pontus.



RSS 2.0