Bilder från midsommarafton




Mums!


Kasta hästsko!




En storebror med ett sågat finger!


Jordgubbar




Med andra ord, jag och Sabina vann!






















I can see you crystal clear

Tycker inte om att jag är så himla trött varje dag efter jobbet! Just nu sitter jag och skriver lite tackkort i och med studenten. Ska snart laga mat till matlådan, det får bli makaroner och köttfärsbiffar imorgon! Imorgon hoppas jag på minigolf med storebror efter jobbet, vid sex ska jag ta en promenad med Jennika och efter det kanske träffa tjejerna. På fredag kväll åker familjen till Halltorp. Det är ett ställe där mormor och morfar har egen skog, har inte varit där på flera år så jag känner att det är dags att åka dit nu! Blir kvar där hela helgen med min fina familj :)

Grillning med tjejer!

Cyklar snart iväg till Lina för att återförenas med mina forna klasskompisar! Gåva UF ska ha en liten återträff med grillning och sånt, mycket trevligt! På jobbet har det varit lite struligt idag, precis som varje dag ungefär, men eftermiddagen flöt i alla fall på bra :) Ny jobbardag imorgon igen, bara att ge järnet!

Bilder från min underbara student!




































































Otroligt fina kort som min faster gjort!!























Förvånad ...

Jag förstår inte hur vissa människor kan förändras på en sekund. Det mesta känns bara konstigt just nu och jag vet inte riktigt vad som håller på att hända. Tur att jag har min prins och min bästa vän, ni är bäst, glöm aldrig det!!

Midsommarhelg

Jag funderar på att klippa av mitt hår en bra bit. Är så himla trött på det! Det är hela tiden trassligt eller i vägen! Men vet inte om jag vågar.. Tror inte jag passar i kort, har inte gjort det förut i alla fall. Om en stund ska jag ner på stan och fika med Jennika. Jag ska även slänga på ett brev till Ericsson också! Ikväll kommer min fina älskling och sover hos mig :) Imorgon blir det midsommarlunch med min underbara familj! På kvällen går jag över till Jennika för lite festande med fina tjejer. Långhelg, det tackar man för!

Sen sist!

Har fullt upp hela tiden! Min student var världens bästa! Tack till ALLA som gjorde min student så himla underbar! Ni är guld värda :) Jag fick jättefina presenter av mina nära och kära! Sen jag har tagit studenten har jag börjat jobba på Ericsson. Det är svårt men jag trivs som fisken i vattnet! Eftermiddagarna spenderar jag med vänner och min fina Pontus! Eftersom jag älskar att kolla på film så har jag gjort det en hel del också, det hann jag inte med så ofta under skoltiden!

Helgen har bestått av festande både fredag och lördag! Emma firades i fredags ute i Viala med en massa tjejer! Jag hade jättekul :) och jag hoppas att Emma fick en underbar födelsedagsfest! Igår hade Pontus föräldrar 100-årsfest! Det bjöds på jättegod mat och trevligt sällskap! Idag är jag ganska seg, tanken är att Pontus och jag ska mysa hela dagen. Innan han kommer ska jag kolla på Sex and the city 2, har inte sett den än! Jag lovar att bilder kommer upp så fort jag orkar!


Världens bästa storebror!! <3

Breath is fast and the trains are slow

Dagarna flyger förbi och imorgon tar jag studenten! Jag har inte hunnit varva ner eller pustat ut utan allting har bara rullat på. Igår var vi några tjejer från klassen hemma hos Jossan och drack lite. Medan de andra styrde sina steg mot Harrys åkte jag hem och umgicks lite med min familj. Storebror hade kommit hem och honom har jag inte träffat på länge! Jag har varit på Harrys två dagar i rad denna vecka och min sömn blir lidandes! Jag måste verkligen ha mina timmar annars ser jag ut som ett lik, och det vill jag inte göra på den stora dagen!

Idag ska jag hinna städa och dessutom göra 1000 andra saker! Dags att sätta igång. Bilder som jag inte lagt upp från studentveckorna kommer upp inom kort!


My happy ending

Nu ska jag börja fixa mig inför ikväll. Kvällen börjar på Ivanas balkong och fortsätter sedan på Harrys. Tar man studenten så gör man!


Glädjetjuuuuuuuuut!

Nu är jag äntligen klar med allt, och jag blev godkänd i matte c!! Klockan 14.00 ska klassen befinna sig hos Cillan för att köra zumba! Sen ikväll drar vi till Harrys!

Kolmården med min andra halva!
































































































Life is short but this time it was bigger

Jag mår fasen inte bra av att inte röra på mig! Jag har inte varit ute och gått eller sprungit på flera flera veckor pga. allt plugg och resan till Turkiet. Imorgon ska jag ta en promenad eller löprunda, äntligen!!

Poolhäng hos Lina!






















You looked me in the eye, and told me you loved me

Jag har haft en kanonhelg verkligen! I fredags ordnade Lina poolparty i Österråker för klassen. Vädret var kanon och likaså sällskapet! Det var så skönt att bada och sola lite. Vid 23.00 någon gång kom vi till Harrys som var ganska kul. Pontus och jag gick dock hem ganska tidigt och åt Mc'Donalds på vägen :)

Lördagen
bestod av födelsedagskalas för moster Annelie. Hon bjöd på jättegod mat och smarrig tårta! Pontus och jag lekte lite med småkusinerna :) sedan åkte vi och spelade minigolf! Premiär för i år och jag slog honom med ett poäng! Jag har aldrig vunnit över min älskling förut så det var kul ;) Efter matchen åkte vi hem till mig och åt grillat tillsammans med mamma och pappa. Sedan gick vi över till Jennika där även Magnus var, så spelade vi spel och drack lite :) mysig kväll!

Igår
gjorde Pontus och jag i ordning matsäck och så tog vi vårt pick och pack och åkte till Kolmården! Vi firade vår 2-årsdag igår därför ville vi hitta på något speciellt! Vi hade en jättebra dag och vi hade sådan tur då de flesta djuren var framme och busade :) På kvällen åt vi middag på Rhodos, så himla gott! Sedan såg vi Baksmällan 2 på bio. Filmen var bra men jag tycker absolut att ettan är bättre!
Jag kan inte fatta att Pontus och jag redan har varit tillsammans i två år. Tiden går så fort, men jag älskar honom mer och mer för varje dag som går. Han är min klippa verkligen, finns alltid där! Jag älskar dig Pontus, du och jag! <3

Idag har jag varit inne och pluggat matte hela dagen! Medan resten av klassen grillar hemma hos Andreas måste jag vara hemma och plugga. Det suger en aning, men det här provet är det sista jag gör i gymnasiet! Efter 10.00 imorgon ska jag njuta som bara den!!

I do believe it's true, that there are roads left in both of our shoes

I onsdags samlades SP3cEi och lärarna på Riva för att ha lärarmiddag! Vi åt oxfilé, potatisgratäng, sparris, sallad och grönpepparsås! Det var så jäkla gott verkligen! Några ur klassen hade suttit under dagen och kommit på nomineringar till alla i klassen och de lärare som var med på lärarmiddagen. Bra jobbat tjejer, det var riktigt kul! Jag blev årets "barfight", vet inte riktigt hur det kommer sig? Haha. Kvällen fortsatte hemma hos Jossan med några från klassen och sedan begav vi oss till Harrys efter 23.00 någon gång. Det var okej på Harrys men som det alltid brukar vara så hade jag faktiskt mycket roligare på förfesten. Det var så mycket folk på Harrys! Kvällen var lyckad i alla fall och jag kommer sakna min klass.

Idag har jag pluggat lite matte på förmiddagen, och det går framåt sakta men säkert. Vid 13.00 ska klassen bege sig ut till Lina i Österråker för att ha poolparty! Sedan på kvällen ska vi äta hamburgare och senare åker vi in till stan för att gå på Harrys. Jag kommer åka ut runt 15.00 istället för att hinna med mer matteplugg, och så struntar jag i Harrys ikväll! Jag måste verkligen klara mitt prov på tisdag för att få G i matte C!

Några bilder från lärarmiddagen!
























Every year we're getting closer to who we're gonna be

Bilder från i lördags då vi firade Hanna som har fyllt 19 år!




















Mösspåtagning 27/5


















































This is the way

Jag åkte till skolan för att vara med och skriva lite i årsboken. Nu är jag hemma igen och ska snart göra i ordning något att äta. Matte ska jag försöka plugga lite och så ska jag röja upp inne på mitt rum. Det måste vara fint till studenten och just nu är det stökigt och dammigt! Jag vill ha ordning och reda, tycker inte om stökiga rum. Efter ett någon gång ska jag över till Jennika och få topparna klippta! Saara och Emma ska färga och klippa Jennika och Lina, så jag passar också på att få håret klippt av mina duktiga vänner! Färga skulle jag också behöva göra, får se om jag gör det innan studenten eller inte, man har ju ändå mössan på sig men man kanske vill ta av sig den när man kommer hem från flaket. Jag ska ta mig en funderare!


RSS 2.0