Julklappar

Vilken härlig dag det har varit idag. Jag har haft lite tid för mig själv och det behöver jag verkligen ibland. Jag var nere på stan under min långa håltimme och handlade två julklappar till mig själv som mamma och pappa ska ge mig. I år önskar jag mig ganska många saker, jämfört med vad jag brukar, så då är det helt enkelt lättare att köpa dom själv eftersom mamma och pappa ändå inte riktigt vet exakt vad det är för nåt eller vart det finns. Jag köpte en mysdress från b. young och en skitsnygg kavaj från H&M. Ni får inte se bilder än utan jag lägger ut dom efter att jag fått julklapparna istället :)

Just nu sitter jag vid köksbordet och äter lussebulle och dricker kaffe. Ska snart sätta igång med matten eller en uppgift i svenska c som ska vara klar imorgon men som jag ännu inte börjat med. Båda två är lika tråkigt så jag kan väl lika gärna lotta om det. Det ska pluggas i alla fall!


Min härliga familj (utom pappa) i Italien. Jag längtar tillbaka!

Första advent

Jag har haft två jättebra dagar hos min bror :) jag kom på lördagen och då gick vi ner på stan ganska direkt när jag kom. Tyvärr mådde jag inte så bra, hade världens huvudvärk och mådde lite illa så vi köpte huvudvärkstabletter eftersom han inte hade det hemma. Huvudvärken gick inte över ändå så efter att vi handlat lite mat så gick vi hem igen. Jag somnade en stund i soffan men mådde inte bättre för det. Det blev inte bra förrän till kvällen och då tvättade vi och sedan lagade vi fläskfilé och pommes frites till middag :) Efter det kollade vi på Toy Story 2, jag tycker de filmerna är jättebra och så bra gjorda!

Idag vaknade vi sent men det var så skönt att få sova ut. Vi lagade hamburgare till frukost/lunch och satte på Toy Story 3. Den var nog den bästa filmen av alla tre :) tyvärr hann jag inte se slutet för jag var tvungen att hinna med tåget 16.05 men jag får helt enkelt se det någon annan gång. Nu får jag inte träffa storebror förrän till jul, men tiden kommer nog gå fort!

När jag kom hem hade mamma och pappa gjort det fint och mysigt med adventsljusstakar i fönstret, ljusslinga i trädet och julgran på baksidan :) Nu känns det verkligen att julafton snart är här! Och jag längtar som tusan till jullovet! Imorgon är vi lediga så jag ska över till mormor och morfar och baka lussebullar :) mormor och jag brukar göra det varje år. Mums! Ikväll efter att jag sett klart på Liverpool så ska jag åka till Pontus och mysa lite med honom :) Kolla på Ensam mamma söker ska vi göra! Jag ska nog köpa med mig något gott på vägen.


Två jättefina stenar som min älskling
överraskade mig med i fredags! :)



Mamma och pappa hade köpt det här hjärtat
till mig när jag kom hem :)





Marknadsföring

Jag.. somnar.. snart..! Är så jäkla trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Låg uppe länge igår och pluggade och gick upp tidigt i morse för att fortsätta. Trots det har jag ingen aning om hur det där jäkla provet kommer gå. De som gjorde det i måndags sa att det var jättesvårt. Det är så påfrestande när man vill ha högsta i ett ämne. Och jag vill verkligen ha det pga att det gick så himla bra på min inlämningsuppgift vi hade för ett tag sen. Det är i alla fall tur att kursen håller på även nästa år så man kan försöka prestera bättre längre fram.

När jag kommer hem från skolan hoppas jag på att jag kommer somna bums! Ikväll ska jag över till min älskling och mysa. Och imorgon åker jag hem till min storebror i Linköping!

Onsdag

Vilken pissdag det har varit! Jag är trött och grinig och det mesta går inte som jag vill. Min dator sackar väl ihop snart för idag har den varit hur seg som helst. Hoppas den bättrar sig. Med det här humöret ska jag sätta mig ner och plugga marknadsföring som jag inte förstår så mycket av faktiskt. Trodde denna kurs skulle bli roligare, men vad gör man när man är tvungen att gå den för att bli diplomerad gymnasieekonom? Jag ska i alla fall sova med min älskling i natt och det ska bli så mysigt. Tur att han får mig på bra humör :)



Bild från i somras. Jag vill vara brun!

Älskar låten!


Badhus är min grej

Idag var första lektionen inställd men det fick vi inte reda på förrän vi var på plats i skolan. Men jag hade ändå tänkt att simma på min tre timmar långa håltimme efter så jag var kvar. Jag simmade en halvtimme idag, bubblade och bastade. Så skönt och jag känner verkligen att jag behöver det. Idag ska jag plugga marknadsföring och kanske laga mat till mamma och pappa. Gjorde det igår och det blev jättegott. Det är faktiskt kul att laga mat och jag behöver verkligen lära mig :) Ikväll är det Såld på hus på TV!

My heart stops when you look at me

Måndag igen och jag känner mig inte ett dugg utvilad! Lördagen ägnades åt 18-årsfirande hemma hos Jennika :) trevlig kväll och mycket god mat! Söndagen kan man säga att jag var ganska så förstörd. Försökte plugga marknadsföring mitt i allt men det gick tyvärr inte så bra. Tog en paus och åkte med mamma och brorsan till Ica Maxi för att kolla in den nya affären. Den var helt okej men jag tycker det blir lite jobbigt när det är så stort och så mycket av allt. Lite senare på kvällen kom Pontus över och kollade på Ensam mamma söker med mig :) när det var slut såg vi det sista av Vem kan slå Filip och Fredrik också, som tyvärr förlorade.

Idag har jag varit hemma från skolan. Är så otroligt seg och har dessutom fått tagit över baciller från pappas förkylning. Missade provet i marknadsföring och det är ju aldrig kul att ha ett ogjort prov hängandes över sig. Men det finns inte så mycket att göra åt saken när man inte mår bra. Hoppas i alla fall på att få göra det på fredag så jag slipper göra det nästa vecka!



Thank God it's friday!

Jag har suttit och pluggat internationell ekonomi hela morgonen, provet är inte förrän klockan 12. Jag vet inte alls hur det kommer gå, jag tycker detta är så otroligt ointressant och då blir det så mycket svårare! Det får gå som det går helt enkelt. Min dag är ändå räddad för att jag ska spendera min kväll med min älskling på bio och Harry Potter! Innan det ska vi äta en god middag hemma hos mig tillsammans med min underbara familj. Storebror kommer hem idag också :) Skönt att det äntligen är fredag!









Jag fick nyligen ta del av några studentbilder från Pontus student år 2009!
Vad tycker ni om min hållning på sista bilden? ;) Inte så snygg!

Saco-mässan

Har varit på Saco-mässan idag med klassen, och alla andra treor. Fick nog lite klarhet i saker och ting, tror jag. Det var kul i alla fall och seminariet studieteknik för universitetet var ju verkligen guld värt! Nu är jag helt slut men tyvärr måste jag plugga till ett ekonomiprov som jag har imorgon. Ska i alla fall inte missa Lyxfällan klockan nio!

Thoughts

Alltså jag längtar ihjäl mig till den nya Harry Potter filmen! Den har premiär imorgon och jag skulle så gärna vilja se den då men Pontus har träning så vi har reserverat platser till på fredag istället. Så spännande! Vafan gör jag uppe? Skriftligt nationella i svenska B imorgon ju!! Godnatt folket.

Hemsida

Gåva UF:s snygga hemsida! http://gavauf.weebly.com/

Step by step, heart to heart, left right left

Idag simmade jag i badhuset på min 3 timmar långa håltimme och det var så skönt! Nu känner jag att jag är igång. Promenader och simning passar mig perfekt! Hoppas på att jag ska må bättre av det här och bli piggare. Det känns redan bättre faktiskt :) men gud så trött man blir efter att man simmat. Jag simmade en timme och var helt död på filosofilektionen sen, höll verkligen på att somna! Just nu sitter jag och lyssnar på Petter - Längesen som Lina tipsade mig om. Jag kan verkligen inte få nog, den är så fin! Jag kan sitta och lyssna på den i flera timmar.




Måndag

Äntligen är jag klar med mitt muntliga framförande till nationella svenska b imorgon med tema språk :) och jag blev faktiskt riktigt nöjd! Idag har jag även hunnit med att rulla strutar till våra chokladpraliner och att gå en promenad till Ica Nära fram och tillbaka. Det var riktigt skönt att få komma ut och röra på sig, även fast jag inte gick så långt! Nu börjar fotbollsgalan som jag ska se på ikväll. Funderar på om jag ska åka över till Pontus och kolla tillsammans med honom och sedan sova där, det låter som en bra idè och så får det bli!
Puss och kram!

Veckans bästa dag

Nu ska jag hoppa in i duschen, dricka en kopp kaffe och sedan bege mig till min älskade pojkvän för att mysa. Vi ska laga mat och kolla på Fun with Dick and Jane som är så sjukt rolig! Hoppas ni får en härlig lördagskväll :) det ska nämligen jag ha!


You're amazing

Jag har varit så jäkla sur hela den här veckan och det har helt och hållet berott på allt vi har att göra i skolan just nu. Har ingen som helst energi eller ork till något, känner mig så trött hela tiden. Jag tror det beror på att jag inte tränar längre. Jag vill komma igång med simning och långa promenader men jag har ju inte tid? Funderar på att gå och lägga mig snart och gå upp hyfsat imorgon för att åka till badhuset och simma några längder, om dom ens har öppet. Det skulle jag behöva! Jag har inte träffat min älskling sen i måndags heller så honom behöver jag träffa. Tur att det blir av imorgon :) då ska vi ha filmkväll bara han och jag!


Saknar dig <3

Bara mycket till ...

Önskar jag kunde gå och lägga mig och sedan vakna upp till ett annat liv än detta! Internationell ekonomi är det som gäller idag, prov imorgon. Man kan inte lära sig två kapitel på en dag, hur tänkte jag? Men faktum är att jag tänkte den här gången men det är alltid så himla mycket annat i skolan att göra! Tack. Hejdå.

MAMMA

Jag har verkligen världens bästa mamma! Hon ställer alltid upp och finns alltid där för mig. Jag är så otroligt tacksam att jag har en så fin mamma som förstår mig och stöttar mig till 100 %. Jag älskar dig!


Tar det aldrig slut?

Fasen vilket liv man har just nu, bara plugg hela tiden! Jag vill göra så mycket roligt men vem har tid med det som går sam ekonomi? Schemat är fullproppat ända fram till jullovet och det känns tufft. Just nu kommer jag ingen vart med vårt muntliga föredrag vi ska hålla i nationella svenska B. Det är precis sånt här som kan få mig att börja gråta och tycka synd om mig själv. Men fan jag ska bli klar med det här! Doris är i alla fall nästan helt klart! Snacka om att jag längtar till jullovet! ... och Harry Potter som har biopremiär 17 november!

Minns varje ord varje rad jag skrivit

Bara att fortsätta med psykologin.. Dags för Doris!

Vilken vecka!

Ja ni kan ju se rubriken, vilken jäkla vecka det här har varit! Jag kan ju säga att jag inte har haft höstlov i alla fall. I måndags fick Gåva UF reda på att vi får stå på Katrineholmsmässan och då var det bara att beställa hem mer kaffe och te, och baka som sjutton. Det har varit mycket att göra men det har det varit värt. Det har varit så kul att stå på mässan och vi har sålt massor! :) Jag är så stolt över mina tjejer och vår insats! Vår monter blev vi också mycket nöjda med! Allt går i naturfärger vilket passar oss! Nu ligger jag back med skolarbetet så det får jag sätta igång med så fort som möjligt, det är så jäkla mycket att göra i skolan och jag vet inte riktigt vart jag ska få min energi ifrån. Det är bara att köra på!










Chokladpraliner

Idag har jag, Lina och Amanda bakat chokladpraliner hela dagen! Det tar på krafterna att baka så jag är väldigt trött nu. Men bra blev det som tur är :) Ikväll spelar Liverpool klockan nio så jag ska bänka mig framför TV:n tills dess. Kanske slår mig ner i soffan lite tidigare eftersom jag är så trött!

...

Idag ska jag iväg till Lina för att ha ett UF-möte innan mässan i helgen. Det kom så snabbt på att vi knappt hunnit planera något, men det ska bli så kul! Efter mötet ska jag umgås med min älskling :) vi ska kanske åka till Factory Outlet eller gå på bio, vi får se vad vi bestämmer oss för. Nu ska jag hoppa in i duschen, ha en bra dag allihopa!

Anledningen till den ledsna gubben i föregående inlägg är att Pontus katt Busan fick somna in igår. Jag är så jäkla ledsen för jag tyckte så mycket om henne och hade verkligen lärt känna henne. Det fina är att hon hann bli gammal och fick leva ett bra liv. Det kommer bara bli så tomt utan henne.. Vi vet att hon har det bra nu.

Here's the day you hoped would never come

:'(

Hejja

Min kära UF-medlem Kajsa kom förbi mig halv nio i morse och överlämnade nybakta chokladkolor samt alla ingredienser. Det är så jäkla mycket att fixa nu så jag ska alltså försöka baka resten av alla chokladkolor som behövs eftersom Kajsa åker till Holland! Efter att jag ätit upp min frukost ska jag alltså sätta igång med baket och spela hög musik till så allt blir lite roligare!

Sing for the laughter, sing for the tears

Första riktiga dagen på lovet idag och jag har sovit ut ordentligt. Jag ligger back med sömn så det är så skönt att ta igen den. Just nu sitter jag hemma vid köksbordet och fikar med mormors chokladrutor och Irish Cream kaffe från Gåva UF, vilket jag verkligen kan rekommendera ;) Det har varit en lugn dag idag men imorgon ska jag ta tag i allt plugg som ligger på hög. Det kommer inte bli ett riktigt lov för min del utan jag kommer behöva plugga massor!


RSS 2.0