Someone like you

Fick med mig ett par skor från H&M idag, älskar deras skor! De blommiga köpte jag förra veckan och jag funderar faktiskt på att ha dom på studenten, dem är så sköna. Skorna jag köpte idag ska jag ha på lärarmiddagen imorgon tillsammans med en klänning. Jag var med och provade ut en jättefin guldring som mamma och pappa ska ge mig i studentpresent! Och så passade jag på att köpa studentpresent till Jennika :)

Kvällen bjuder inte alls på matte längre! Klassen ska träffas för parkhäng i sjukhusparken :) Ha en trevlig kväll!


I came to survive

Den senaste tiden har varit så intensiv och tyvärr kan jag inte riktigt slappna av än. Allt är klart i skolan förutom ett matteprov jag måste göra om en vecka för att bli godkänd i kursen. Det kommer bli tufft, finner varken lust eller ork att ta fram matteboken. Men det måste göras och sen är jag FRI.
Igår tog Jennika och jag en liten tripp till Lager 157 och jag fick med mig ett sött linne för bara 50 kr. Innan vi åkte hem tog vi en fika i solen :) På kvällen åkte vi ner till djulö en stund, men vid tio åkte jag hem, packade lite saker och åkte sedan och sov hos min älskling. På söndag firar vi 2 år tillsammans och vi har hela huset för oss själva den helgen så vi ska laga mat och mysa! På söndag går vi ut på restaurang och sedan tänkte vi kolla på Baksmällan 2 om den går då.

Snart ska jag möta upp mamma på stan för att kolla på guldringar! Tänkte även springa in på H&M och se om jag hittar något fint. Kvällen består av matteplugg tillsammans med pappa!


En bild från mösspåtagningen i fredags på Ivana, Giulia och mig!

Lips that felt just like the inside of a rose

Bilder från Turkiet, del 2!






















































Dolmus




















Ett måste på flygplanet!




We even got a secret handshake

Fasen vad ett betyg man inte trodde man skulle få kan förändra ens humör på en sekund! Jippi!!

Turkiet, Gümbet

Bilder från härliga Turkiet, del 1!








































Jag fick den stora flytvästen och Pontus fick den lilla?












Rolig text och skum video!


Pust

Jag har just blivit klar med den segaste uppgiften i hela världen! Jag har aldrig i mitt liv gjort en så tråkig, omfattande, jobbig och obegriplig uppgift!! Lars är äntligen, ääääääntligen inskickad. Jag trodde aldrig jag skulle bli av med honom, igeln. Min utredande text är också klar och inskickad, wiho! Jag skulle kunna börja gråta glädjetårar nu. Bara några småuppgifter i marknadsföringen, en inlämningsuppgift i filosofi och ett matteprov kvar! Nu ska jag bannemig sova.

Jag ska köpa en ny klänning till midsommarafton.

Japp, det ska jag!

There were so many flavors I wanted to taste

Mvg satt fint i svenska b! Äntligen känner man att det har varit värt allt slit. Jag fick också mvg på mitt prov jag skrev i hinduism och buddhism och eftersom jag har fått bra på de andra proven hoppas jag på högsta betyg där också! Resultaten gör att jag ser ljust på denna vecka även fast det är helvetesveckan! Jag är verkligen en tidsoptimist och det gynnar mig inte alls i det här läget! Bara att bita ihop och få skiten gjord!

Helgen är fullproppad med en massa skoj! På fredag är det mösspåtagning, äntligen! Sen på kvällen ska klassen till Aleks och senare drar vi vidare till Safiren. Lördagen bjuder på 19-årsfest hos Hanna i Baggetorp och sedan klassfest med Di Leva-tema hos Cassandra och Nicole!

Emil i Lönneberga


Bysse och mysse!

I find myself in happiness

Det går bra nu! Jag fick sommarjobbet på Ericsson. Åtta hela veckor kommer jag jobba i sommar tillsammans med min gamla kompis Sofia. Vi kommer att få göra samma arbetssysslor och kompa ihop, det ser jag fram emot! En vecka under sensommaren eller hösten funderar Pontus och jag på att åka på en resa ihop igen, så mysigt! Jag känner att mitt liv rullar på bra och jag älskar att ha den här känslan. Imorgon ska jag också på en andra arbetsintervju så vi får se om jag kan få jobb där efter sommaren. Jag börjar jobba redan måndagen efter studenten vilket kommer bli lite segt, men det är bara att bita ihop för jag jobbar hellre i sommar än att bara gå hemma!

Nu ska jag laga bacon och stuvade makaroner som jag älskar. Sen ska jag plugga hela dagen! Imorgon ska jag hålla ett tal för klassen om Liverpool och det gäller att jag gör det bra!


Glad tjej tillsammans med sin andra halva!

Another day, another night

Familjen har tagit sig till Linköping där min bror bor. Jag ska sätta mig nu och skriva klart mitt tal hade jag tänkt. Men klantig som jag är så är allt jag skrivit försvunnet! Fasen vad jag hatar när sånt händer, men det är bara att skriva om det! Klassfesten (maskeraden) hos Kajsa igår var jättekul! Det var kul att så många hade ansträngt sig med utklädnaden. Själv var jag utklädd till Emil i Lönneberga! Jag kom hem vid ett på natten och det var så skönt att lägga sig i sängen och sova! Ikväll ska jag träffa mina fina tjejer på en fika! Imorgon är det skola igen, sista veckan med plugg! Detta kommer vara dödens vecka och jag kommer inte lägga min tid på något annat än just alla skolarbeten jag har kvar att göra. Slutspurten nu!


Fantastisk vecka med sol och bad

Hemma i kalla Sverige igen! Jag har haft en underbar vecka i Turkiet med min älskling och hans familj!! Vi har badat, solat, ätit god mat, åkt jetski, varit på båtutflykt och ridit kamel! Jag har alltid velat rida kamel och nu har jag äntligen gjort det! Det var skumpigare och högre än vad jag trodde, men oj så häftigt det var. Vi åkte in till Bodrum med dolmus (deras bussar kallas så, och dolmus betyder proppfull) två kvällar under veckan och gud så många affärer det fanns där. Fin och mysig stad!

Under veckan fick jag också ett samtal av mamma om att jag kanske har sommarjobb i sommar. I så fall jobbar jag åtta veckor, börjar veckan efter studenten och jobbar till början av augusti. Tråkigt att jobba så mycket men jag vill ha erfarenhet och pengar! Det vore så himla skönt om jag fick ett sommarjobb! Livet är underbart just nu! Ikväll ska jag på klassfest hos Kajsa, men innan dess ska jag beta av lite skolarbete! Bilder kommer såklart!!

Let's go find a place, no one knows where we are

Provet = framflyttat till imorgon, så nu ska jag plugga tre timmar till sen får det vara bra. Hoppas jag kan precis allt då! Halv sex åker jag och fikar med mina bästa vänner :) Storebror kommer hem ikväll också så jag ska umgås med honom! Dessutom ska jag packa klart allt tills imorgon, för klockan två åker vi!

Don't underestimate the things that I will do

Jaha, bara att sätta igång med religionen igen! Jag kommer få gå upp supertidigt imorgon om jag ska hinna plugga klart. Jag kommer i alla fall att ta ett brejk nu klockan 20.00 för att titta på Reseguiden på tvåan. Dem kommer prata om Bodrum i Turkiet, och vi ska åka till Gümbet som inte alls ligger långt därifrån :) Det enda jag tänker på är att jag kommer ligga på en strand på lördag, då är det svårt att plugga!


LOVE <3

Under the coconut tree

Det verkar som att de flesta andra får njuta av det fina vädret utom jag! Igår gjorde jag klart två uppgifter och så började jag på mitt tal. Tanken var att jag skulle plugga religion också men igår kväll blev jag så jäkla trött, orkade ingenting! Jag har prov imorgon och jag har knappt pluggat något!! Börjar känna lite panik i och med att jag inte är särskilt pigg idag heller. I morse var jag i skolan för att vi skulle ha muntlig redovisning i UF. Det gick kanon, äntligen något avklarat. Jag ska koka massa kaffe nu så jag hoppas jag blir piggare och får in något i huvudet! Ikväll ska jag ut på hemligt uppdrag, så får vi se vad det leder till ...


Snart!

"Den ultimata picknickkorgen"

Jag sitter och pluggar svenska c och UF samtidigt som jag tittar på Fulham - Liverpool. Mitt lag är grymma! De leder med 0-3 i halvtid och gjorde första målet redan efter ungefär 30 sekunder. Dem blir verkligen bara bättre och bättre! Idag har Tulin och jag jobbat med vår kampanj i marknadsföringen. Vi åkte till Ica Maxi och komponerade våra tre olika picknickkorgar. En Hälsokorg, en Sällskapskorg och en Familjekorg. I eftermiddags ställde våra kompisar upp som modeller till respektive korg! Tack så mycket tjejer och killar! Vi fotade i stadsparken och det blev jättebra bilder.

Ikväll har jag varit väldigt trött så jag tänkte gå och lägga mig snart. Har fått lite gjort men jag har så jäkla mycket mer att göra. Dessutom händer en sak på onsdag som jag måste gå på och på torsdag ska jag fika och säga hej då till mina vänner, och senare på kvällen kommer broren hem för att umgås, han har inte varit hemma på ett tag! På fredag åker jag tillsammans med min älsklings familj till Turkiet!!




Vill ha



Bal 2011

Haha, jag spillde! Och inte bara på mig själv utan mest på stackars Lina. Jag har så dåligt samvete över det!! Men som tur var så syndes det inte så mycket när det väl hade torkat. För övrigt var kvällen kanon! Emma och Saara hjälpte till och fixa hår och smink på Jennika och smink på mig. Dom ägnade i stort sett hela dagen åt oss, så himla fina vänner! Jag blev otroligt nöjd med både hår och smink. Håret fixade Sussie på Hela dig. Vid tretiden samlades Jennika, Magnus, Emma, Saara, Pontus och jag hemma hos Jennika för att ta en massa bilder och dricka champagne :) Sedan kom Adam och Martin vid halv fyra och hämtade upp mig och Pontus. Efter ankomst fotade morfar och pappa oss, jättefina bilder har vi tagit! Sedan var det dags för mingel på slottets baksida. Vid halv sju gick vi in i den sal maten skulle serveras i. Dom hade gjort det jättefint där inne! Förrätten var supergod men varmrätten och efterrätten var inte så mycket att hurra för. Jag hade en jätterolig kväll och dansade loss med min fina Pontus. Han är så underbar så det är inte klokt! Han gjorde min bal perfekt verkligen :)
















Upptäckte att jag glömt halsband och armband!












































Fint!




Le bal

Idag ska jag gå på bal! Jag är nervös nu, sen kommer jag bli supernervös! Tänk om man snubblar, spiller på sig eller något liknande. Men det ska nog inte hända. Jag hade ställt klockan på 10.15 idag, men jag vaknade av mig själv redan klockan 09.00 och kunde inte somna om. Jag trodde jag låg back med jättemycket sömn! Nu ska jag äta lite flingor och sen ska jag hoppa in i duschen. Pontus och jag har två ärenden på stan idag också. Han ska köpa ett par skor till idag som han la undan igår, och så ska vi till blomsteraffären och leta efter en blomma som Pontus kan ha på kavajen, så han matchar mig på något sätt :) Han är så jäkla stilig, min man!

Jag hoppas solen tittar fram på eftermiddagen och stannar framme enda tills vi ska gå in vid 19.00 för middag. Jag tror kvällen kommer bli jättekul! Nu måste jag börja fixa, ha en bra kväll!


Varför är jag expert på att bygga berg?

Äntligen är det sista provet skrivet i organisation och ledarskap! Nu har jag bara en massa inlämningsuppgifter i det ämnet som ska bli klara. Eftermiddagen och kvällen kommer bestå av plugg! Uppgiften i psykologi ska in senast idag, och jag har mycket kvar att göra. Jag måste klippa, fila och måla mina naglar tills imorgon också. 21.30 ska jag unna mig lite tv-tittande, Bonde söker fru! Och så sover min älskling hos mig i natt :) Har inte träffat honom på hela veckan.
Jag längtar tills skolan är över och jag får mer tid för mina vänner, saknar dom!

You know it's gonna make it that much better, when we can say goodnight and stay together


Bikinis från H&M, 129:- respektive 49,50:-

You remember me, through the memories in your mind, and you're eyes will see just what you left behind

Idag hade vi utförsäljningsmässa på skolan och vi sålde en hel del från vårt lager! Men vi har fortfarande lite kvar så det är bara att hojta till om ni vill köpa exklusivt te och kaffe till bra priser. Alla teer kostar 10 kr förutom en sort som kostar 15, och kaffet får ni för 20 kr, billigt! Annars har jag hunnit med att bli ompysslad av frisören idag. Maria på Fru Quist färgade slingor och klippte mina slitna toppar. Hon är toppen! Kan verkligen rekommendera henne :) Jag sprang även in på H&M en sväng och hittade två svarta bikinitoppar till Turkiet, (svarta bikinitrosor har jag redan hemma så det behövde jag inte köpa).
Jag har inte pluggat lika mycket som jag borde ha gjort idag. Min hjärna är inte på min sida vilket är så jäkla typiskt dagen innan prov! Det blir att sitta uppe ett tag och traggla med organisation och ledarskap. Provet är inte förrän vid 12.00 imorgon så jag ska gå upp tidigt och plugga!

Put your lights up in the air, in this moment, come together, be as one without a care

Jag har ändrat mig angående min väska till balen. När jag var och provade ut min balklänning för någon månad sen så fanns det några olika väskor att välja på där. Jag hittade en som var fin men den var lite för balaktig för mig så jag tänkte att jag ändå skulle hitta en bättre. Igår ändrade jag mig så idag tog jag med Pontus till Norrköping. Jag köpte den andra väskan och den är så mycket finare och passar bättre till min klänning. Nu är jag äntligen nöjd! Allt är klart nu och det känns skönt.
Nu är det bara att ta tag i skolan idag igen. Vi har fått fler uppgifter, vilket jag inte riktigt trodde så det är jättekämpigt för mig! Eftersom en vecka går bort (Turkiet) så har jag en mindre vecka att bli klar med allt jämfört med mina klasskompisar. Jag kommer dö en smula efter 30:e maj..


Damm

Jag fick ett ryck för en stund sen och städade mitt rum! Jag fattar inte hur jag har kunnat överlevt där inne, det var så jäkla dammigt, och jag som måste ha rent omkring mig för att trivas. Det kanske beror på att jag inte är så ofta inne på mitt rum, i stort sett sover jag bara där, om jag inte sover med Pontus för då passar vi på att utnyttja källaren! Nog om det, nu ska jag plugga. Jag har druckit alldeles för mycket kaffe idag och det är typ inte förrän nu jag blir pigg? Märkligt. Sov gott sen!

A real love, something that will last

Aprilväder i maj? Det är inte okej med tanke på att det är bal på lördag. Jag hoppas verkligen att vi får fint väder, i alla fall uppehåll! Det är så synd att balen är så tidig i år. Annars brukar den ju vara runt 20:e maj. Jag fattar inte att skolan inte har ett fast datum på Hedenlunda, de har ju ändå balen där varje år, dåligt! Jag var i alla fall iväg till skolan förut och skrev prov i marknadsföring, mitt sista prov i den kursen någonsin. Det känns så jäkla skönt, men tyvärr kommer jag inte få full pott. Sista frågan var jättesvår och jag failade rejält. För att få mvg på Fredriks prov har man i princip inte råd att missa någonting. Men så kan det vara och jag överlever ändå!
Efter provet åkte jag ner på stan och solade. Jag fick ta bilen idag, så skönt med tanke på vädret! Jag kanske följer med mamma och handlar mat sen, annars ska jag bara plugga ikväll. Är så jäkla trött så jag hoppas jag kan somna tidigt ikväll, hade lite svårt att sova igår och så gick jag upp klockan sex i morse för att plugga.


Bild från 2009, jag och Evert Taube i Stockholm.

Valborg

Igår agerade vi modeller i Åhléns skyltfönster för sista gången. För jobbet fick vi en gratis klippning och färgning, och jag passade på att boka in min redan igår. På torsdag ska jag färga blonda slingor och så ska jag toppa mig! Det känns skönt att vara nyfärgad till balen på lördag :)

Valborgsmässoafton började hemma hos Jennika klockan fem. Alla tjejer var där och så grillade vi :) Skönt att det hade regnat klart till dess, solen tittade fram till och med så vi kunde sitta ute och äta. Men det blev kallt fort så efter maten gick vi in. Vi spelade mitt spel, Med andra ord och så pratade vi och drack! Vid nio cyklade jag hem till Emma för att umgås lite med min klass. Det var trevligt! Senare gick de flesta ner på krogen medan jag cyklade tillbaka hem till Jennika igen. Kvällen slutade med att jag gick hem med min älskling till mig och sov :)
Idag har jag pluggat marknadsföring. Jag är klar med sammanfattningen så nu ska jag lära in allt. Jag har prov imorgon och det kommer bli kämpigt att få in allt i huvudet! Jag har en mördarvecka framför mig så jag kommer absolut inte ha någon tid över för socialt umgänge. Det är jag och skolböckerna!

Lite bilder från igår





















Tack Jennika! <3

RSS 2.0