U smile, I smile

Nu är midsommarhelgen över och jag hade min första dag på jobbet idag. Igår var jag också där men då var det bara introduktion. Jag ska agera undersköterska på sjukhuset i fyra veckor framöver. Det var väl lite blandade känslor men jag tror ändå att de här fyra veckorna kommer gå fort :)

Midsommar firade jag till en början här hemma tillsammans med min underbara familj och Pontus. Vi åt god midsommarmat, spelade hästsko och kubb :) sedan cyklade vi hem till Pontus dit lite kompisar skulle komma. Vi grillade och spelade ölspel :) jag hade en jättetrevlig kväll!
Nu väntar sommarjobb i fyra veckor, teoriplugg fram tills min skrivning som jag har bokat nu, även körning! Jag har fullt upp med andra ord, det gillar jag!








I got my favorite boy!


Dynamite

Jag känner att jag inte får mycket tid över till bloggen just nu, men jag ska försöka bättra mig. I helgen har jag gosat med min pojkvän och varit och firat min söta vän Emma! En mycket lyckad helg och jag och Pontus har även hunnit med att spela lite minigolf. Vi är båda riktiga tävlingsmänniskor så det är så kul :P
Min älskling och jag har också nästan sett alla VM-matcher ihop! Jag älskar att följa VM, det är så spännande! Ikväll är jag riktigt taggad dessutom för Spanien möter Chile. Spanien måste verkligen vinna, och Torres får gärna ösa in mååål. Annars är jag upptagen med att plugga trafikteori just nu. Jag har lilla uppkörningen på torsdag så jag är lite nervös. Efter det är det bara teorin som ska slipas och uppkörningen som ska bokas. Så skönt :) Jag börjar jobba på måndag nästa vecka också, mindre kul. Men jag hoppas verkligen att jag kommer trivas. Nu väntar grillat sen match!

Världens bästa Pontus

Rykten tar inte död på vårt förhållande,
även fast ni kanske vill det.

Uppbokad!

Onsdag 16 juni
kl. 16.00 Spanien - Schweiz

Måndag 21 juni
kl. 20.30 Spanien - Honduras

Fredag 25 juni
kl. 20.30 Chile - Spanien


Gammalt













Sommarlov!!

Lycklig tjej!

Missförstånd

Det var tydligen ett missförstånd mellan min körlärare och mig. Jag hade inte lilla uppkörningen idag, jag ska ha den 24 juni, så jag hade en vanlig körlektion idag och det gick jättebra! Nu är jag jättetrött så jag ska snart sova. Kommer förmodligen ta en tripp till Norrköping antingen imorgon eller på lördag för att byta ett par shorts till mindre storlek, blir troligen på lördag! Sommarlov imorgon!!

Godnatt

En dag kvar till fotbolls vm!


Nära

Oj här var det inte skrivet på ett tag. Jag har haft ganska fullt upp nu senaste tiden men nu är allt klart! Det känns så jäkla skönt att vi får sommarlov imorgon :) Jag var på halkan igår och det gick faktiskt bra. Jag var lite nervös i början men det visade sig vara jättekul! Nu är den avklarad vilket innebär att det inte är långt kvar nu. Jag ligger efter med teorin så nästa vecka ska jag plugga trafikteori som en idiot! Jag har lilla uppkörningen idag och jag är jättenervös att det inte ska gå som jag vill! Hoppas jag har körkort inom en snar framtid!

Ikväll ska jag åka ner till Sandbäcksskolan med mamma och pappa för att se min kusin gå ut trean! :)


Två par shorts och en väska som jag fick av
min älskling i helgen :)

Kärlek

Ikväll har jag umgåtts med mina tjejer! Vi hade picknick ute i solen :) jättemysigt. Nu sitter jag och väntar på att min älskling och hans familj ska komma och hämta mig, så ska vi åka hem till Pontus och sussa. Imorgon är det nämligen en mycket speciell dag. Jag och Pontus firar ett år så vi ska åka och bada i Gustavsviks badhus. Tänk att tiden har gått så himla fort, redan ett år! Sen ska vi också gå lite på stan och se om vi hittar något. När vi kommer hem till Katrineholm igen ska vi ut och äta middag sedan blir det inflyttningsfest hemma hos Pontus syster. Vi har hela dagen uppbokad med andra ord. Det ser jag fram emot! Ha en bra helg allihopa!


Bästa pojkvännen man kan ha, jag är så lycklig med dig! Älskar dig mest av allt! <3

Lycklig tjej

Jag har fått VG i matte B!!!! Jag behöver inte ens göra komplettering! Jag är så lycklig just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen! :') Jag är ju inte ens bra på matte egentligen, hur gick detta till?! Jag hade så jäkla svårt för matte A i ettan därför trodde jag att jag skulle få kämpa något innerligt för att över huvudtaget bli godkänd i matte B. Men grejen är att jag inte alls har behövt lägga ner lika mycket tid på matte B som på matte A. Detta gjorde min dag! Det betyder alltså att jag skriver mitt sista prov imorgon någonsin i tvåan, företagsekonomi, måste plugga! WIIIIIIE!

Kanot i mitt hjärta

Precis hemkommen från vår kanottur med klassen! Igår paddlade vi kanot från Djulö till Kvabben i Forssjö. Turen dit och hem har tagit oss ca. 6 timmar! Jag som inte är speciellt van att röra på mig eftersom jag inte kommit igång med träningen än, har nu superont i hela kroppen! Speciellt rumpan haha :) Jag, Emma, Amanda och Lina sov 4 i ett tält som är tänkt för 3 personer, men trots det så blev det inte så himla trångt. Dock hade jag glömt min kudde hemma så jag fick sova på min ihopknölade handduk, inte så skönt ;)

Nu har jag en massa plugg att ta tag i ute i solen, men först måste man packa upp alla saker, jobbigt!


Här är förresten bilder på min nya hårfärg. Det kanske inte syns så stor skillnad men det är i alla fall ljusare!

Jag dör

Tisdag och prov i spanska idag! Jag är helt oförberedd till det här provet. Min hjärna orkar verkligen inte ta in något och det är inte ett gott tecken! Jag är så trött på skolan och alla skolarbeten att jag spyr snart. Även fast jag antagligen inte ens kommer bli godkänd på mitt prov idag så kommer jag åka till skolan och göra det bästa utav det. Om jag inte blir godkänd så får jag lösa det då. Istället för att plugga så färgade min kära vän Emma håret på mig igår. Det blev blonda slingor och jag är jättenöjd. Älskar att vara blond! Bild på resultatet kommer upp någon annan gång eftersom jag måste gå och plugga spanska nu innan provet halv 12, bra planerat Emelie? Men jag orkar faktiskt inte!!

RSS 2.0