VINST!


Halloweenfest

Igår styrde Emma upp med en halloweenfest :) vi åt och pratade en massa och gick sedan till Harrys. Det blev dans och cider för min del och det var så jäkla kul. Tack alla fina tjejer för en toppenkväll! Idag umgås jag med min bror, vi ska kolla Liverpool klockan 5!




Jag var en grekisk gudinna

Galna veckan


Nytt


Klänning från HM

Militärgrupp, hårfärgning och födelsedag

Idag säger jag grattis till min underbara mamma som fyller år! Pappa kommer hem om en liten stund från jobbet och då ska vi mysa med god mat och paketöppning. Synd att inte storebror kan vara med idag, han är i Linköping, men han kommer hem imorgon till oss :) Familjen har köpt brynfärgning och brynplockning på hudvårdsguiden till mamma och en eltandborste (som även jag kommer få använda, super!) vår gamla är så dålig så vi behöver en ny! På lördag blir det kalas med släkten.

Jag måste bara berätta om våra galenskaper vi hade för oss i skolan igår. Vi har temat galet denna vecka så några i vår klass klädde ut sig till militärer och gick runt på hela skolan och skrek en ramsa. Det var så jäkla kul och alla var så snygga ;) Jag hoppas jag kommer få ta del av alla bilder som togs snart så jag kan visa dem för er! På kvällen färgade jag blonda slingor hos frisören och resultatet blev jättebra, jag älskar att vara ljushårig! Min utväxt var inte att leka med ;)


Bra dag

Jag älskar min lärare Görans prov för de är så rakt på sak och har helt enkelt inga som helst konstigheter. Det är bara att man lär in allt på de kapitel man har så får man mvg på proven, dock kan det vara rätt mycket man ska kunna, men jag trivs så bra med dessa prov. Fick reda på både filosofin och religionen idag och jag fick vg respektive mvg, det kändes så bra och jag blev så glad! Det är filosofin som är lite knepig men förhoppningsvis blir det bättre ju mer man lär sig. Nu är det bara att kämpa vidare på kommande arbeten så kanske man kan hoppas på högsta i båda :)

Scrapbooking

Tänkte bara visa bilder på hur födelsedagskortet blev till mamma!


Helgen

Nu är snart helgen slut och en ny skolvecka börjar. Sista veckan innan höstlovet vilket känns skönt :) Fredagskvällen spenderades hemma hos min älskling med tacos och tvmys! Jag åkte hem vid tio eftersom jag skulle upp tidigt på lördagen för att skriva högskoleprovet. Provet gick precis som väntat, alltså inge vidare. Men det var första gången jag gjorde det så jag var inte alls förberedd utan gick in med inställningen att det får gå som det går. Ju fler gånger man gör det desto bättre kommer det gå :)
På kvällen åkte jag och Jennika till Olympos och åt en varsin sallad och pratade gamla minnen! :) Senare åkte vi vidare till Stadsparken där de andra tjejerna var. Vi satt och pratade en stund sedan var det dags att åka hemåt. Jag skjutsade hem Jennika och Saara och åkte sen och hämtade upp Pontus som var hos en kompis. Vi åkte hem till honom och tittade på TV och sedan somnade vi skönt i hans säng :)

Idag har jag suttit och pysslat med ett födelsedagskort till mamma som hon ska få på sin stora dag på torsdag. Det har varit så skönt att bara ta det lugnt, jag har inte orkat nånting annat. Ikväll ska jag se på Ensam mamma söker med min mamma :)


Mamma och jag på en strand i Italien

Tillbaka efter ett tag

Förlåt för en tråkig blogg men nu ska jag försöka bättra mig! Vi köpte en till bil igår, en volvo s40 röd! Jättefin och det är extra kul eftersom jag i hela mitt liv bara haft saab. Eller jag och jag, mamma och pappa förstås. Det är en diesel vilket jag körde på körskolan och dem är så otroligt svåra att köra i början, så det kommer ta ett tag innan jag vänjer mig ;) Pappa ska börja jobba i Mjölby så vi behövde ha en bil till vilket inte gör mig något! nu är vi alltså en riktig svensson-familj med en saab, en volvo och en husvagn, haha :)
Idag ska jag ner till optikern och kolla synen så det står rätt till med den, vilket jag hoppas och tror att det gör. Sen ska jag träffa Jenkis! Nu ska jag ut och hjälpa pappa att byta däck på bilen!

Sjukling

Sorry för dålig uppdatering men det har inte riktigt varit som det ska de senaste dagarna. Jag har haft dålig planering som har orsakat dåligt med sömn och stress. Dessutom har jag fått urinvägsinfektion nu också och fått antibiotika att äta i fem dagar. Tog en tablett till maten förut och mår äckligt illa just nu, tyvärr är det en av alla biverkningar. Det blir inte bättre av att jag har prov i filosofi imorgon. När jag mår bättre igen ska jag börja blogga mer!


Bjuder på en bild från midsommar

Jag har inte tid att sova

Puh! Lite kvar med marknadsföringen bara sen är jag klar! Arbetet är så jäkla stort och såklart började jag med det alldeles för sent. Jag har pluggat som en tok hela veckan så jag är helt slutkörd. Igår åkte klassen till Stockholm för att kolla på Nobelmuseet och teater på Dramaten, Stormen av William Shakespeare med bland andra Jonas Karlsson som är grym! Eftersom jag råkat boka in en intervju med Ica-Erik på förmiddagen så kunde jag tyvärr inte vara med på Nobelmuseet. Jag tog ett tåg upp till Stockholm vid ett ungefär och mötte mina classmates.

Teatern var jättebra tyckte jag, jag brukar inte vara så mycket för sånt egentligen men dessa skådespelare var jätteduktiga. Vissa akter blev emellanåt lite långtråkiga men i det stora hela var det bra!
Mamma och pappa åker ut med husvagnen i helgen så Pontus och jag ska vara hemma och ta hand om huset. Ikväll ska vi äta bakad potatis och kött, gott!

Marknadsföring var det ja..!

Tillägnat min älskling

Idag har Pontus och jag varit tillsammans i 16 månader. Tiden har gått så fort och jag njuter av varje sekund med honom. Han är verkligen den bästa pojkvännen som finns. Han finns alltid vid min sida och får mig alltid på bra humör. Jag trivs så bra! Jag är så himla kär, jag älskar min Pontus!


My hero

Jag sitter och pluggar marknadsföring vilket jag i stort sett har gjort hela dagen. Jag blev hemma från skolan idag för att jag var så himla trött i morse att jag inte kunde ta mig ur sängen. Jag svimmade igår kväll så Pontus och jag kom inte i säng förrän sent. Jag har aldrig svimmat förut utan bara varit nära att göra det. Det var hur läskigt som helst men som tur var så blev det bättre sen. Tur att jag var hos min älskling som kunde ta hand om mig :) Imorgon är det i alla fall skolan som gäller!



En bild på Busan, Pontus katt, får pryda min blogg idag. Hon är verkligen världens gosigaste och sötaste kisse!

Bulle

Ni har väl inte missat att det är kanelbullens dag idag? :)


Helger i mitt hjärta

Söndag idag och det innebär en ny vecka imorgon. Helgen har gått fort som den alltid gör men det har varit en bra helg och den är ännu inte slut! Stockholm igår var mysigt. Jag hittade en vinterjacka från Fred Perry som fick följa med mig hem. Den är så jäkla varm och skön så den kommer jag minsann inte frysa i i vinter. Nu får det gärna bli en kall vinter ;) Annars fick vi inte så mycket inhandlat utan gick mest runt och titta och njöt av den goda maten på China Wang och även av de goda bullarna på Vetekatten.

Idag har Amanda varit här en sväng och vi är nu äntligen klara med vår rapport i internationell ekonomi, skönt! Snart ska jag ut och powerwalka med Jennika och sen blir det nog att jag åker över till min älskling. Det är Ensam mamma söker ikväll så det ska jag inte missa :)


Äntligen helg!

Just nu sitter jag hemma vid köksbordet och äter äppelpaj och dricker en stor kopp kaffe! Jag är så jäkla trött men det är nog bara för att det är fredag, hade trots allt sovmorgon till tio i morse. Då åkte nämligen Gåva UF ner till banken och fixade ett bankkonto åt oss. Det känns väldigt bra att vi har det fixat! Efter bankmötet åkte Amanda och jag hem till henne och skrev på rapporten i internationell ekonomi. Vi har fått väldigt mycket gjort idag men har ändå en fråga kvar att besvara! Jag tycker internationell ekonomi är så tråkigt, det är skönt att vi bara har kursen fram till jul.

Ikväll ska Pontus och jag bowla! Det ska bli kul, synd bara att jag är så dålig på bowling ;) Imorgon åker mamma och jag till Stockholm bara hon och jag. Det ska bli mysigt att spendera tid med min älskade mamma. Vi ska äta på en kinarestaurang som är så jäkla god! De har allt man kan tänka sig i deras buffé! Jag är också ute efter en vinterjacka, får se om jag hittar någon. Jag behöver nämligen spara mina pengar..


RSS 2.0