H&M

Nu är också den här snygga jumpsuiten på väg hem till mig :)


Jag hörde sånger i mitt huvud men dom kom aldrig ut

Idag är jag hemma från skolan. Håller på att bli förkyld! Var helt täppt i näsan när jag vaknade och har ont i halsen. Bra att det kommer nu, när jag ska åka på studentkryssning och allt! Jag ska dricka varmt ända fram tills vi åker, och hålla mig inne så mycket som möjligt så kanske det inte bryter ut helt. Jag ska plugga hela dagen idag, mindre kul. Jag kan i alla fall glädja mig åt att pappa beställde en studentklänning till mig igår. Jag var ju hur tveksam som helst när jag skulle välja mellan volang eller spets, men det fick bli volang. Den är cream så jag hoppas verkligen inte att det ser konstigt ut i förhållande till mössan eftersom den är kritvit. Om det gör det så får jag hoppas på att spetsklänningen finns kvar så jag kan beställa den istället! Jag passade även på att beställa en skitsnygg väska som var på rea. Jag har spanat in den ett tag men har inte velat lägga pengar på den. Nu kostade den bara 139 kronor så jag slog till :)

Väskan som jag fick av min kära vänner!


Studentklänning och nya väskan. Allt är från Asos.com!

I just shot a man down

Alledeles strax ska jag ut och ta en promenad i solen, det är på tiden! Resten av kvällen består av plugg, prov i organisation och ledarskap på fredag! Jag hann inte plugga något igår kväll för jag stannde lite längre hos Emma än vad jag tänkt mig. Ni ska få se bild på väskan sen :) den är jättefin! Just nu sitter jag i vardagsrummet och förut lät det nästan som om en fluga eller något höll på bland blommorna i fönstret. Efter ett tag blev jag irriterad så jag reste mig upp för att kolla vad det var. Då står det två rådjur utanför fönstret och äter upp våra blommor! Istället för att skrämma iväg dem springer jag rekordfort in på mitt rum och hämtar kameran. Rådjur är så söta! Så jag tyckte faktiskt att dem kunde få äta upp våra blommor för den här gången, undra om mamma kommer tycka som jag..






Hejdå!

It's still so hard to believe

Idag har jag varit på stan med mamma! Hon köpte en pyjamas och en cape till mig :) Min underbara mamma! Sedan åkte vi till Jysk och till sist åkte vi till Coop för att handla mat. Nu har jag precis ätit och ska snart hämta upp Emma hos hennes föräldrar, så ska vi åka till lägenheten för jag ska hämta min väska :) Resten av kvällen ska jag plugga!


Cape från Åhléns, 199 :-


Fulsöt jumpsuit pyjamas från H&M, 149 :-

Nothing to lose

Idag är jag sjukt trött! Börjar 11.20 idag, har prov i marknadsföring. Vi skulle egentligen haft det igår men vår lärare glömde bort det. Himla slarvigt men själv tyckte jag ändå att det var ganska skönt ;) Gick upp tidigt idag för att plugga, så ikväll kommer jag nog somna tidigt! När jag kommer hem från skolan ska jag ner på stan med mamma. Måste köpa sminkborttagning! Jag ska också försöka bestämma mig för vilken studentklänning jag ska beställa, det står mellan två stycken! Min väska som jag fick av mina fina vänner har kommit! Den ligger just nu hemma hos Emma så jag ska hämta den idag :) Hoppas den är lika fin i verkligheten som på bild!

Jag har inte varit ute på promenad på evigheter eftersom en massa annat har kommit i vägen. Nu är det dags att ta tag i det igen så idag ska jag gå som tusan! Synd att det SNÖAR idag?! Så tråkigt, trodde verkligen att den riktiga våren var på väg. Nu ska jag laga lite mat, sedan ta bussen till skolan vid 11.00!


En jäkligt trött tjej!

My world's nothing when you're gone

Min helg har varit jättebra! Men tyvärr hann jag inte med att plugga något knappt. Just nu skulle jag vilja ha en helg där jag inte har planerat något, så jag kan sätta mig ner med mitt skolarbete. Men nästa helg är också fullpackad, högskoleprovet och studentkryssning. Min lördag var i alla fall jätterolig! Vi åt mat, spelade spel och dansade och sjöng en massa :) och jag fick jättefina presenter! Mina vänner är underbara!

Söndagen bestod utav städning! Sedan åkte familjen till mina kusiner för att fira Alexander som fyllt 7 år :) Senare på kvällen pluggade jag lite och natten spenderade jag hos Pontus! Ikväll kommer min bror hem för att bli klippt av mig, annars ska jag plugga som en tok!

Bilder från lördags kväll!


Min favoritblomma gerbera, från Kajsa!














Jag fick ett jättefint kort som Saara hade gjort :) På baksidan hade
hon, Emma, Sabina och Matilda skrivit "Denna sak vill du verkligen ha.
Så vi tänkte att denna väska skulle passa dig väldigt bra". Jag önskade
mig en jättefin väska från Asos som tyvärr inte hade hunnit komma än.
Tack tack tack! :)



Vitt vin och choklad från Lina! :)


Parfym från sötis Jenkis!




En söt skål med godis i från Kajsa :)

Jättefina presenter från mina vänner :) Tack för en toppenkväll!
Fredagskvällen spenderade jag hemma hos min älskling. Eftersom jag
inte har träffat hans föräldrar sen innan min födelsedag så fick jag min
födelsedagspresent då. Presentkort på H&M :) precis vad jag behövde!
Jag fick också ett P till mitt Thomas Sabo armband av Pontus :)







Everybody put your glasses up

Nu är maten klar tills ikväll! Snart också efterrätten. Mamma har varit så snäll och hjälpt mig med alla pajerna! Min mamma är underbar, jag är lyckligt lottad! Ikväll kommer tjejerna hit :) hoppas verkligen på en toppenkväll! Mamma och pappa ska snart åka till min bror i Linköping. Emma sover här hos mig i natt :) kanske Jennika och Saara också, jag hoppas det! :) Nu måste jag fixa klart efterrätten, sen hoppa in i duschen! Jag ska också hinna med att göra en ansiktsmask. Sedan ska jag ta tag i mitt klädproblem!

Bilder från igår (mässan) kommer!


Bild från när jag fyllde 18!

Life is a game

Denna dag har gått i ett! Efter skolan som jag slutade runt halv 12 idag åkte jag och mamma iväg för en lunchdejt på Sibylla. Jag tog som vanligt mos och korv som är så jäkla gott där! Sedan skjutsade hon mig hem till mormor och morfar där jag och mormor bakade min brors favoritkakor och en jättegod sockerkaka. Vi fikade, kollade på Trazan och Barnarne och pratade! Sedan tog jag en promenad hem, skrev en inköpslista och så åkte mamma och jag iväg och handlade mat till på lördag! Ikväll har jag stått och gjort efterrätten som jag ska bjuda på på lördag, jag hoppas jag lyckades med den precis som Amanda gjorde när hon bjöd på sin! Jag har också hunnit med att göra matsäck tills imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen snabbt och sedan hoppa i säng! Ringa min älskling ska jag också hinna med :) Saknar honom, har inte träffat honom sen i söndags!

Imorgon åker Gåva UF iväg på mässa i Strängnäs! Vi blir borta hela dagen och kommer inte hem förrän runt 20.00 på kvällen. Det kommer bli en lång dag! När jag kommer hem ska jag åka över till Pontus och kolla på Despicable me. Den är jättebra men jag har bara sett den på svenska, det blev inte lika roligt då när Agnes ser en fluffig enhörning :) så jag måste se den på engelska! God natt :)

Some people have to fight

Idag har Gåva UF varit på besök hemma hos mig. Vi har packat te och kaffe och planerat inför mässan i Strängnäs på fredag! Nu luktar det kaffe i hela mitt kök vilket får mig att må lite illa. För mycket kaffe och te doft mår man illa av! Nu ska jag sätta mig och planera lite inför lördag då mina fina vänner kommer för att fira mig! Sedan ska jag ta en lång promenad och plugga marknadsföring, prov på måndag!


Webcamkvalité! Här är i alla fall min sköna studenttröja!

It's so good to have you around

Jag är hur trött som helst idag. Snacka om att jag kommer lägga mig tidigt ikväll, och i natt kommer jag sova som en stock. Men jag fattar inte varför jag är så trött, jag gick ändå och la mig skapligt igår.. I och med min trötthet har jag inte tagit någon promenad idag. Hoppas verkligen det blir av imorgon för man mår så bra av det! Just nu sitter jag och kollar på nyheterna samtidigt som jag spelar mahjong på datorn. Jag är beroende av mahjong, inte okej!


Hittade en otroligt gammal bild på Jennika, mig och Sabina!
Fina vänner <3

Du är stark och kommer klara dig igenom det här!

Nu ska jag lägga mig i sängen och göra klart några uppgifter. Imorgon börjar jag inte förrän 12.40 så innan tänkte jag hinna med lite plugg och ett besök på stan. Ska in och kika lite på H&M! Promenaden idag var härlig och det var skönt att prata av sig med vännerna! Snart ska jag ringa min älskling också :)




Snart!

So it's got to be right

Jäklar vad trött jag var i morse! Drack lite kaffe så jag skulle piggna till men det såg fortfarande ut som om jag inte sovit på flera veckor. Jag ska lägga mig tidigt ikväll! Snart ska jag sätta igång att göra klart alla uppgifter i Organiskation och ledarskap. Sedan vid femtiden ska jag ut på promenad med fina Jennika och Emma. Längtar till på onsdag då vi har studiedag!


Konst på glas - Lasse Åberg

Lasse Åberg gör så fin konst på glas och porslin! Jag skulle vilja ha nästan allt i hans samling men man får ta lite i taget. Än så länge har jag bara fyra muggar och fyra glas (longdrink) men mer ska det bli.




Fint!

Fint från H&M

Jag älskar jumpsuits! Vill verkligen ha dessa :) Och det andra!



Let me come and I whisper in your ear, all the things you love to hear

Äntligen har jag fått med mig min balklänning hem! Den är enkel och snygg och passar mig oerhört bra :) Vi köpte också med oss ett halsband som passar jättebra till klänningen. Nu är det bara skor och väska som fattas till balen! När vi kom hem från Norrköping igår så låg min älskling och sov i källaren. Jag väckte honom och så gick vi upp och åt mat. Sedan bar det av till systemet och sen vidare hem till Pontus för soffhäng :) Kvällen spenderade jag hemma hos mormor och morfar med mamma och pappa! Vi fick jättegod mat :) toast med räkor och skagen tror jag det var, till förrätt och till varmrätt fick vi potatisgratäng, rostbiff och sallad! Efter maten bänkade vi oss i soffan för att kolla på Körslaget och jag tyckte att Katrineholmskören var jättebra!

Idag ska jag plugga och powerwalka. Hoppas jag kan träffa Pontus en stund också! :)




Bilder på resultatet av testsminkningen!

Bad mood

Jag var ju inte direkt på strålande humör när jag vaknade i morse och fick se all snö. Dagen i alla fall har passerat ganska smärtfritt men nu på eftermiddagen har jag varit en tjurskalle. Jag blir just nu irriterad för minsta lilla grej som någon säger till mig. Jag ska i alla fall spendera kvällen tillsammans med mina vänner i min källare. Sedan hämtar jag upp min älskling för övernattning, åter igen i min källare. Jag vet att det kommer bli en mysig kväll.

Nose to nose

Jag var på testsminkning hos Hela dig idag. Ögonskuggan hon använde sig av var jättefin! Dock upptäckte jag nu när jag kom hem att det blev lite lite för mörkt för mig. Men jag tror det kommer bli jättebra. Jag ska också vara modell för dem tillsammans med Åhléns i april. Det kommer bli jätteroligt :) Jag har mycket att se fram emot!
Jag är så himla trött idag! Måste gå och lägga mig tidigare. Jag ska i alla fall bowla med Pontus ikväll :) Mysigt värre!

When the sun is shining

Det blev en springtur i alla fall. Det var svinkallt och jag hade svårt att andas. Annars gick det bra! Men jag kommer nog hålla mig till promenader tills den riktiga våren kommer. Det är jobbigt att springa när det är kallt ute. Jag har också hunnit med att fixa mina naglar idag. Jag har klippt, filat och målat dem. Jag trivs bäst i naturliga färger, Giulia gav mig två ljusa fina nagellack när jag fyllde, så jag målade på ett av dem. Nu ska jag göra ansiktsmask, kan inte bestämma mig om jag ska ta jordgubb eller choklad, Ivana?! :D Får nog bli jordgubb .. eller choklad .. vi får se!


Beside the crystal sea

Idag tackar jag Emma som tipsade om ett ställe där man kan sminka sig och fixa frisyren till balen. Jag ringde dit och som tur var så kunde de ta emot mig! :) Äntligen är det fixat. Jag har varit lite orolig eftersom jag själv inte har en speciell frisör jag går till längre. Jag ska dit redan imorgon och bli testsminkad :) Jättekul, tack Emma!

Solen lyser så när mamma kommer hem från jobbet ska vi ta en promenad! Det blir alltså ingen joggning för mig idag, men en rask promenad ska det bli. För övrigt är filosofin inskickad och klar! Nu ska jag börja på en annan uppgift i organisation och ledarskap, och förhoppningsvis hinner jag klart med den idag!




Balen i nian. Sydde klänningen själv!

I'm jumping off this train, whether wrong or right I'll be gone by night

Vi hade en lektion idag o psykologi, sen fick vi åka till Safiren för att gå på utbildningsmässa. Jag var inte alls på sådant humör idag, jag blev bara snurrig av alla utställare så Lina skjutsade hem mig efter ungefär tjugo minuter. Nu ska jag skriva klart filosofin, för jag blev aldrig klar med den i natt! Egna reflektioner ska jag skriva till! Men innan dess ska jag laga till lite mat för jag är så hungrig! Vet inte riktigt vad det blir, förhoppningsvis finns lite raggmunk kvar sen igår så jag bara kan värma. På eftermiddagen får vi se om jag tar en springtur eller om det blir powerwalk. Dags att sätta igång!



Love is all around you

Vad håller jag på med? Jag måste skriva klart filosofin idag för idag är sista inlämningsdagen men istället åker jag hem till Pontus! AIK spelar en viktig match och jag vet att han bara kommer sitta och titta på den men ändå åker jag till honom. Jag blev bara så otroligt myssugen! För även fast han kollar på hockey så kan vi ju mysa. Nu är jag här i alla fall och har det supermysigt! Pontus ska iväg och jobba vid tio så jag ska skjutsa honom :) Sedan ska jag hem och göra klart filosofin, det måste jag!! Får ligga uppe sent ikväll. Jag älskar min fis mest!

We were always just that close

Jag har varit ute och gått en rask promenad med Emma idag. Det är så skönt att röra på sig! Jag ska försöka ta en promenad varje dag för jag mår så mycket bättre av det. När jag kom hem stod mamma och lagade raggmunk, gott! När jag var mindre avskydde jag raggmunk, det kanske berodde på att jag bara smakat dem man får i skolan och de kan man ju verkligen spy av. Mammas raggmunk älskar jag! Nu ska jag prata med min kära storebror i telefon, sedan ska jag skriva klart filosofin!


På fredag kommer Jennika hem!! <3

A cop of tea

Godmorgon! Det är soligt och fint ute idag men det är minusgrader :( mindre kul. Hoppas det blir varmare framåt dagen. Jag sitter just nu i köket med min nya pluggmugg som jag fick av Tulin i födelsedagspresent. Den innehåller Mango Passion te från Gåva UF! Jag tampas med filosofiuppgiften vi ska göra klart tills idag. Men det ska nog gå bra! Nu ska jag fortsätta, ha en bra dag allihopa :)




I come alive in the night time

Idag hade vi bara en bildlektion i skolan. Otroligt skönt eftersom jag somnade sent igår! Min bok, Mina hemligheter är så himla bra så jag kan inte sluta läsa om kvällarna! När mamma kom hem efter jobbet gick vi ut på en promenad i solen. Det var jätteskönt! När vi kom hem åkte vi till McDonalds och köpte mat, muums. Nu ska jag skicka in en jobbansökan och sen ska vi spela Cluedo! Resten av kvällen kommer jag ägna åt en uppgift i filosofi.


En liten skit!

Let me introduce you to my party people

Bilder från igår då mina klassisar firade mig!






Presentöppning! :)






Fina presenter från fina tjejer!

Happy birthday

Idag har jag myst med min älskling! Han kom och sov hos mig i natt :) Vi gjorde en jättestor frukost i morse med kokta ägg och rostat bröd bl.a. sedan spelade vi spel! På eftermiddagen gick jag ut på en powerwalk med Emma. Det behövdes verkligen, jag är så otränad! Jag känner på mig att jag kommer ha skaplig träningsverk i benen och rumpan imorgon!

Igår kväll hade jag fina tjejer på besök hos mig :) Jag bjöd på fruktsallad, cheesecake och någon annan cheesecake aktig kaka. Jag fick så himla fina presenter! Mina klassisar vet vad jag gillar :) Efter efterrätten bänkade vi oss framför melodifestivalen i källaren! Jag tycker det var helt okej att Eric Saade vann, han sjunger bra och hade ett intressant framträdande. Resten av kvällen lyssnade vi på musik och pratade! Jag hade en jätterolig och trevlig kväll :) Tack alla ni för att ni kom och för de fina presenterna! Det ska bli så jäkla kul att ta studenten med min klass!

Bilder från min födelsedag då jag blev firad av släkten!




Jag fick en liten och söt ipod + ett par hörlurar!


Jag fick en jättefin teckning av kusin Maja :)


Min favoritblomma gerbera! Den här fina buketten fick jag av familjen.








Det fina armbandet jag fick av Pontus!


Min faster i Skövde skickade detta otroligt fina kort till mig som hon
har scrappat själv!


Jag fick också ett longdrink glas av mormor och morfar från Lasse Åberg
som jag inte orkar fota, + pengar!

Födelsedag

Min dag igår var jättebra! Klockan fem kom min lilla släkt hit och firade mig :) Jag fick två fina kuvert med fina pengar i och ett longdrink glas från Lasse Åberg! Hans glas och muggar och allt vad det är är jättefina! Sedan bjöd vi på olika pajer till middag, mums! Tack snälla för de fina presenterna :)

Av mamma och pappa fick jag en orange liten ipod och ett par hörlurar till. Den är så himla liten och otroligt bra! :) Så när isen försvinner ska jag ge mig ut och springa. Jag funderar på att prova redan någon gång nästa vecka och se om det går.

Av min fina älskling fick jag ett armband från Thomas Sabo som jag önskat mig! Jag älskar de armbanden med tillhörande berlocker. Han hade köpt ett hjärta med strass på som jag har tittat på, jättejättefint! Dessutom har han beställt ett P med strass på, som jag också ville ha :) Det kommer nog någon gång nästa vecka. Hoppas inte någon berlock lossnar bara, det hade det gjort för Jennika en gång :( tråkigt! Jag ska vara så rädd om mitt fina armband.

Idag åker vi till Norrköping igen för att fixa lite med min balklänning! Och ikväll kommer det fina tjejer hem till mig för att äta cheesecake och dricka gott :) Bilder kommer på mina presenter!

One day left

Om jag inte går i skolan så sitter jag hemma och pluggar, eller försöker plugga i alla fall. Vart har min fritid tagit vägen?! Jag är så jäkla trött på skolan nu, har ingen energi. Vi blir bara matade med fler och fler uppgifter och prov hela tiden! Det här måste vara en av de jobbigaste terminerna. Måste få allt klart!
Färgningen igår blev jättebra! Det blev också jätteljust, så det är lite ovant nu, men jag älskar att vara riktigt blond :) Tack sötis Emma! Ikväll kommer min fina älskling till mig! Jag har inte träffat honom sen i söndags för han jobbar 14.00 - 22.00 denna vecka. Han sover hos mig eftersom det är min födelsedag imorgon :)




Two days left

Idag har det också varit en sån där härlig vårdag, men imorgon har jag hört att det ska snöa, mindre kul! Jag hoppade lunchen idag i skolan men det borde jag inte gjort. Jag är hur seg som helst nu. Orkar inte göra ett dugg! Jag som måste plugga marknadsföring idag, annars kommer provet gå åt pipsvängen. Emma kommer över hit ikväll också för att färga mitt hår. Jag brukar färga hos frisören men min ekonomi håller inte för det just nu så det får bli en hemmafärgning eftersom min utväxt är enorm. Men Emma är så duktig så det kommer bli bra!

Innan dess ska jag nöta marknadsföring!


Om cirka två månader ligger jag på en strand och steker!

For me it happens all the time

Vilken underbar dag det har varit idag! Jag har kunnat ha på mig min fina blåa kappa utan att frysa. Idag har jag varit hos polisen och fixat nytt pass. Äntligen! Jag ser verkligen hemsk ut på mitt pass jag har nu. Jag lovar att du inte slår mig Lina! Efter polisen åkte jag till Ericsson för att äta lunch med mamma i deras matsal. Sedan tog vi en promenad bort till skolan i den varma solen. Det är så skönt att börja 12.40 på tisdagar.
Idag ska jag plugga marknadsföring, vi har prov på fredag. Det är bara på ett kapitel så det är skönt, men det är ändå en del att få in i huvudet.


En dagens. Vart kom extrahakan ifrån!?

Födelsedagsfest

Nu är det bestämt att jag ska ta hem några tjejer ifrån klassen på lördag för att fira min 19-årsdag. Jag fyller fasen 19 år på fredag, konstigt nog är jag fortfarande ett barn i huvudet. Jag ser fram emot att fylla år, men jag känner mig inte redo att fylla 19. Släkten kommer hit och firar mig på fredag i alla fall, skoj skoj!

Min andra vänskapskrets är bjudna till mig den 26:e mars. Jag skulle egentligen haft fest den 19:e men det krockade med en annan :) det känns skönt att det gick att lösa, för jag vill verkligen ha mina vänner hos mig!


Kajsa och jag

Shoes

Otroligt fina skor från H&M!



Bilder från Linköping


<3 <3 <3


Plankstek!




Vinst till AIK


Jag kan inte fatta att jag lägger upp bilder på AIK..

Vad är väl en bal på slottet

Dålig uppdatering jag vet! Jag har haft mycket att stå i de senaste dagarna. Jag tänkte i alla fall berätta lite om letandet efter balklänning i lördags. Mamma och pappa följde ju med mig till Norrköping, och vi började med att gå in på Rafaelas mode (den affären precis över bron, i början av Drottninggatan). Jag hittade en jättefin klänning direkt, eller mamma hittade. När jag kollar på plagg som hänger på galgen kan jag rata massor som ser fula ut. Men man måste ju prova sig fram, det kanske är jättefint på! Mamma är jättebra på sånt så hon var min guide.

Klänningen jag provade var axelbandslös och av färgen mörk/varm cerise. Den var jättefin men jag var helst ute efter en klänning med axelband. Vi hittade en sådan, jättefin! Men grejen var att jag ville ha den där cerise färgen, och den färgen fanns inte i klänningen med axelband. Idag skulle ägaren ringa till tillverkaren och fråga om man kunde få axelbandsklänningen i den färgen jag ville ha. Men det kunde man tydligen inte, så jag får ta den utan axelband. Men den är jättefin och jag är otroligt nöjd. När jag kom hem sen i lördags var jag ändå inte säker på om jag ville ha den med axelband eller inte. Hur som helst så har jag hittat min balklänning nu så nu är balen räddad!

Skoltrött

Jag börjar känna mig förkyld, IGEN! Mitt immunförsvar måste skämta med mig. Om jag blir sjuk igen vet jag inte vad jag tar mig till. Jag har pluggat hela dagen idag, men tyvärr är jag expert på att ta en massa småpauser. Det blev också en lång paus då jag såg Liverpool - Man Utd. Men den matchen kunde jag ju bara inte missa! Vinst till Liverpool med 3-1 och det känns så jäkla bra! Det som är ett mysterium är att Liverpool ofta vinner mot storlagen, men har en tendens att förlora mot de som är mindre bra. Precis som vi när jag spelade i Kaik!

Nu måste jag plugga vidare! Jag trodde faktiskt att organisation och ledarskap skulle vara en roligare kurs än vad det är..

We are all born superstars

Tidigt i torsdags morse åkte jag och Pontus med pappa till Linköping. Vi fortsatte sova när vi kom fram eftersom vi var så trötta! Till lunch lagade vi pannkakor och efter det var det dags att ta sig ner på stan. Vi kikade runt lite och sedan hittade vi en mysig restaurang som vi åt plankstek på. Det var hur gott som helst! Efter det var det dags att ta sig till Cloetta Center där hockeymatchen skulle vara. Linköping - AIK mötte varandra och AIK vann. Pontus som är ett troget AIK-fan blev såklart jätteglad.

I fredags tog vi sovmorgon! Sedan stekte vi ägg till frukost och hade på smörgås. Efter det var det dags att göra sig i ordning för en heldag på stan. Min älskling shoppade loss inne på Gant, medan jag fick nöja mig med att köpa presenter till andra. Min bror fyllde år i december men jag och Pontus kom inte på något att köpa till honom då, så vi gav honom en försenad födelsedagspresent igår istället. En jättefin tröja med lila ränder :) Jag köpte även jättegulliga presenter till Amanda som jag ska iväg och fira ikväll!
VI kom hem runt sex igår och då var jag så jäkla trött så jag valde att vara hemma hela kvällen. Jag gjorde färdigt ett födelsedagskort till Amanda, kollade lite på TV med mamma och pappa och sedan la jag mig i sängen och läste. Jag läser en bok som heter Mina hemligheter, som jag köpte på bokrean och den är verkligen jättebra, precis min typ av bok!

Idag ska jag och mina föräldrar iväg till Norrköping för att leta efter en balklänning till mig. Jag hoppas verkligen att jag hittar någon annars kommer jag få panik. Hoppas alla får en härlig lördag :)
Bilder kommer från hockeymatchen när jag hinner lägga upp dom!

Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst

Jag har suttit med psykologin ända sedan jag kom hem, i stort sett. Tyvvär blir jag inte ett dugg klokare!

Decision

Ni vet känslan man får när man verkligen har bestämt sig för något? Jag har den just nu! Nu har jag verkligen bestämt mig och det känns så jäkla bra med mitt val. Jag vet precis hur jag känner, och ska då också leva därefter. Inget mer trassel utan nu ska jag hålla mig till mina principer.

Jag älskar mina vänner så mycket, ni är verkligen guld värda! Ni vet vilka ni är <3

.

Allting snurrar runt i mitt huvud, som en virvelvind. Jag vet ingenting just nu. Jag är så osäker i mig själv. Kan inte livet bara välja väg åt mig och se till att jag inte gör några misstag på vägen. Jag känner inte mig själv, jag förstår mig inte på mig själv.

En tisdag full av plugg

Jag skrev ett inlägg men råkade sedan ta bort allt.. !!! Orkar inte skriva om eftersom jag är så jäkla trött, fattar inte varför, och så håller jag på att plugga psykologi för fullt!
Ville bara säga att Jennika åkte iväg till Finland idag. 18 dagar kommer hon vara borta och praktisera på ett mentalsjukhus. Ja det låter läskigt, och jag lovar att det säkert är det också. Kommer sakna lille Jenkis.

RSS 2.0