It's only in the quiet that I hear myself breathe

Fredag idag och solen skiner. Jätteskönt! Synd bara att jag går till halv fyra på fredagar, mindre kul. Denna morgon har jag letat efter ett foto på mig som liten som mamma och pappa kan sätta på mitt plakat till studenten. Jag har hittat sex olika bilder som dom får välja mellan. Jag låter inte dom välja helt själva ;) men genom att ha olika alternativ så kommer jag ju ändå inte riktigt veta vilken dom väljer. Ikväll ska jag mysa med Pontus! Vi ska vara hemma hos mig och äta grillat, sen får vi se vad som händer :) Imorgon måste jag gå upp vid kvart över sju för att vara hos Fru Quist klockan åtta! Imorgon kommer Emma, Aleks, Filip och jag stå i Åhléns skyltfönster från kl. 11.00 - 14.00! Så kom och titta på oss.


.

Sover för lite, ingen energi, skoltrött så jag dör snart. Turkiet tack!!

I'm only here because

Igår tog Pontus och jag en spontantripp till Norrköping. Jag var ute efter en väska till balen och älsklingen letade efter t-shirtar. Jag hittade en kritvit väska! Det är typ den enda jag har sett nånstans, så den fick duga. Till middag blev det thaimat, så gott! Mätta och belåtna åkte vi hem igen. Väl hemma kollade jag lite på Real Madrid - Barcelona, sen cyklade jag till Pontus och spenderade natten där. Ikväll ska vi hem till kusin Jonathan som fyller 11 :) Innan dess ska jag plugga! Trevlig torsdagskväll!


Väska till balen


Skorna från Din sko som jag ska ha på studenten, 299 :-

Just like a dream

Jag var nyss inne på Kenzas blogg och blev kär! Hon hade på sig världens sötaste jumpsuit och ni som känner mig vet att jag älskar jumpsuits. Snacka om att jag vill ha en precis likadan!


Så fin!

Jag somnade vid tolv igår, orkade inte hålla på längre. Gick sedan upp vid halv sju i morse för att fortsätta med min sammanfattning. Fattar inte riktigt hur jag ska få in två kapitel i huvudet på en dag, nu är jag för sent ute igen. Men jag måste få bra på det här provet, ska plugga som tusan idag och gå upp tidigt och plugga mer imorgon! Ha en bra dag allihopa :)

Hinduism och buddhism

Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga religion, prov på torsdag! Jag håller på så länge jag orkar!

You help me feel alive

Det är så skönt att ha mitt hjärta hemma hos mig igen! I söndags kväll åt vi grillat med hans föräldrar och mormor och morfar! Senare cyklade Pontus och jag till Specce och hyrde filmen Himlen är oskyldigt blå. Filmen var sådär, men det gjorde ingenting, bara jag fick mysa med Pontus. Igår gjorde jag klart några uppgifter, kändes skönt! Men jag har fortfarande mycket kvar att göra. Snart åker vi till Turkiet också, vill gärna ha klart på så mycket som möjligt innan dess. Mindre än tre veckor kvar, jag längtar så! Kvällen bestod av Körslaget med familjen. Tyvärr vann inte Team Gabriel men det gör ingenting, dem hade redan vunnit för mig. Helt klart bäst var dem, synd att människor röstar på Andreas bara för att han är mer känd. Efter Körslaget åkte jag över till min älskling, vi tittade på Ett monster till svärmor och sedan gick vi och la oss.

Idag pluggar jag psykologi! Jag är så jäkla trött på Lars att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men uppgiften måste bli klar någon gång! Ikväll ska jag cykla till Ica Nära för att hämta mina skor som jag ska ha på studenten!
Förresten, om någon hittar en kritvit kuvertväska som jag skulle kunna ha på balen, säg till mig då! Det ska inte vara en traditionell balväska, utan en vanlig clutch bara, inte så stor. Hittar ingen och börjar få panik!


Inte långt kvar :)

Here we are sitting on your livingroom floor, listening to some records from your collection

Bildbomb från min härliga påskhelg!

Sommarstugan
















Grillning med tjejerna











Glad Påsk

Jag har haft en kanonhelg! Men idag är det den bästa dagen av alla, för idag kommer min älskling hem! Han har varit i Danmark och Tyskland från i tisdags. Det ska bli så mysigt att få pussa och krama honom igen :) En bildbomb från helgen kommer kanske upp senare idag eller imorgon, snart ska jag se reprisen av Liverpool - Birmingham som slutade 5-0 igår!! Liverpool är grymma!

Modell för Fru Quist, Hela dig och Åhléns

I stort sett hela dagen har jag, Emma, Filip och många fler stått i Åhléns skyltfönster och posat. Det har varit roligt och jag har varit så himla fin i håret! Frisyen är verkligen jättesnygg men jag tycker inte att jag passar i den. Men vi i Schack matt skulle ha strikta frisyrer så det fick bli så :) Väldigt markerade ögonbryn har jag också gått runt i idag, vilket jag inte alls är van vid! Nästa visning är på valborg :) Ikväll har storebror kommit hem till oss så vi ska grilla! Senare ikväll åker jag över till Emma där fler tjejer är för att ha en sleepover! Det ska bli mysigt, men först ska jag äta kött, det godaste som finns!


Ingen bra bild, men man ser lite i alla fall!






Dress

Denna fina och enkla klänning kommer från H&M och kostar 249 kr!




Nackdelen är att axelbanden är lite stora!

Plugg

Jag sitter och svarar på frågor inom hinduism och buddhism! Det är intressant men det tar ju så otroligt lång tid! Vill bara bli färdig så det bara är att lära in allt sen när det är dags för prov. Jag tar en paus strax efter klockan fem för att powerwalka med Jennika. Behöver få lite luft! Hoppas solen är kvar när det blir dags! Har för övrigt hittat ett par skor som jag vill ha på studenten, hoppas därför att mamma och pappa kan bidra med pengar så jag kan klicka hem dem ikväll :) Tillbaka till religionen!

Bjuder på några otroligt gamla bilder!








Your energy when you touch me, lifted me over ground, your words to me are like music

Denna vecka började med en heldags plugg hemma hos Tulin! Jag kom dit vid 10.00 och vi pluggade konstant till ungefär 17.15 förutom ett lunchbrejk, pizza från Stadsparken! Vi hann nästan klart med hela rapporten vi ska göra i marknadsföring! Vid 18.00 åkte jag till Fru Quist för att gå på ett informationsmöte om dagarna då jag ska vara hårmodell! Dem delade in oss i grupper som ska innehålla tre olika teman. Jag, Emma, Aleks och Filip ska vara i samma grupp med temat Schack Matt, tror jag det hette. Jag kommer nog inte se klok ut, men det är ju bara roligt ;) Om ni vill se visningen så kom till Åhléns nu på torsdag mellan ungefär 14.00 - 18.00.

Igår gick jag upp tillsammans med mitt hjärta klockan 05.00! Han började jobba 06.00 och jag ville vara uppe tillsammans med honom för att kunna säga hej då. Efter jobbet åkte han ut på äventyr med några kompisar och kommer inte hem förrän på söndag! Klockan 06.30 samma morgon åkte jag med pappa till storebror i Linköping. När jag kom kokade vi kaffe och åt frukost :) Dagen spenderades på stan och Mattias hittade en massa snygga kläder! Jag skulle leta efter en kritvit clutch till balen och skor till både balen och studenten men det är ju fasen omöjligt att hitta. Jag börjar få lite panik, men jag ska nog hitta något!

Idag är det plugg som står på schemat hela dagen! Det är sjukt mycket jag har att plugga på lovet, men dagarna kommer inte räcka till känner jag. Morgondagen går bort också eftersom jag ska vara hårmodell då. Dags att vara effektiv!


Min själsfrände, mitt allt <3 Jag är så otroligt kär!

When I step into the crowd

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag men det är bara för att jag har gjort saker hela tiden! I fredags kväll bar det av först till Sofia där även Jennika, Saara och Lina var. Vi pratade och drack lite innan det var dags att åka till Magnus för mer dricka och spel. Jag hade jättekul, dock mindre kul inne på Statt senare! Det blev en tidig avslutning då jag mötte upp min älskling för att gå hem till honom och mysa :)
I lördags sov vi ut riktigt ordentligt! Sedan åkte vi hem till mig för att äta grillat! Äntligen är det grilltider! På eftermiddagen kom några hit för att köpa min moppe! Den har bara stått i garaget en längre tid så det var på tiden att vi tog tag i att sälja den även fast det var lite tråkigt eftersom jag tyckte så mycket om den. Kvällen spenderades hemma hos Pontus med hans familj och ännu mer grillning :) Vi tittade på Körslaget och som tur var så gick Katrineholm vidare till semifinal!
Söndagen tillbringade jag med mina vänner i Stadsparken. Vi satt och åt kebab i solen samtidigt som vi lyssnade på Team Gabriel. Resten av eftermiddagen satt vi och solade och pratade :) Vid fem satt jag hemma i soffan och kollade på Arsenal - Liverpool som efter en mycket händelserik match slutade 1-1.

Några bilder från i fredags!
















Skin, skin som den sol du är, låt hela världen se ditt vackra leende

Idag är jag på bra humör! Solen skiner och jag börjar inte förrän 12.10. Innan dess ska jag åka förbi Shell och köpa min biljett till ikväll. Anledningen till att jag är uppe så tidigt är för att jag ska plugga innan skolan. Jag ska även göra min egen kroppspeeling och sedan ta en lång dusch! Jag tänkte börja bättra på brännan nu till balen, därför måste alla mina döda hudceller försvinna! Jag tänker nog köra med både brun utan sol och solarium. Dags att börja fixa!




Mamma och Italien <3


ZzzzZzzzz

Jag vet inte vad det är med mig. Är så trött hela tiden. Snart ska jag i alla fall åka över till Pontus. Vi ska åka och handla saker till våra hamburgare, vi kanske hyr en film också. Resten av kvällen ska vi mysa! Sedan vid tio börjar han jobba. Imorgon har jag sovmorgon till 10.15, skönt det! Känns som jag ska somna vilken minut som helst.. förstår inte hur jag ska orka festa imorgon.

Got dressed through the mess and put a smile on my face

Skoltrött! Jag bara känner hur mycket jag har att göra, och detta gör att jag inte orkar att ta tag i saker och ting! Men jag måste verkligen! Om en månad åker jag till Turkiet och då måste allt vara färdigt, och det ska jag tusan se till att det är också. Längtar till sol och värme :) Ikväll ska jag över till Pontus! Hans föräldrar har åkt till Malmö och kommer hem på fredag, så vi ska laga middag idag och imorgon. Tyvärr kan jag inte sova där eftersom min plutt jobbar natt! Varför ska man behöva göra det för? Tänkte åka förbi H&M på väg hem till honom, jag har ju trots allt kvar 300 kr att handla för där!






Fint!

Time starts to pass, before you know it you're frozen

Jag har precis varit ute och sprungit! Det var tufft men det känns så bra efteråt. Nu är jag verkligen helt slut! Ska försöka ta tag i lite plugg, sen vid sex ska jag åka över till min älskling :)




Min nya jumpsuit, jag skulle kunna leva i en sån!

After all that we've been through

God morgon! Idag är jag verkligen supertrött. Måste lägga mig tidigare ikväll! Jag börjar 12.40 idag så jag ska se till att få lite saker gjort innan dess. Jag ska plugga svenska och organisation och ledarskap, marknadsföring om jag hinner också. Nu har jag precis gjort i ordning te och lite flingor, startar morgonen med ett Vänneravsnitt! Ikväll ska jag hem till min boy och fira hans pappa som fyller år imorgon! Ha en bra dag :)

Liverpool

Jag älskar när hela familjen är samlad! Just nu sitter alla framför TV:n och kollar på Liverpool - Manchester City! Liverpool leder med 3-0 efter ungefär 40 minuter. Andy Carroll har gjort sina två första mål och fullständigt äger matchen! Nu ska jag kolla vidare, sen kommer jag somna gott i natt!


If you don't now you'd better learn to believe me

Vilket vårväder det är ute idag! Förhoppningsvis hänger Emma med på en promenad idag i det fina vädret. Vi hade en lektion i morse, sen fick vi jobba med vår studentkalender. Då passade Tulin och jag på att fixa intervjufrågor till Emil på Ica Maxi. Vid elva åkte vi dit för att intervjua till vår vårkampanj och det gick bra! Nu ska jag sätta igång med talet och jag ska skriva om Liverpool FC. Jag älskar fotboll och Liverpool är mina favoriter! Det är lättare att prata om något man är intresserad av. Ikväll kommer min fina storebror hem för att kolla på både Hammarby och Liverpool med pappa och mig. Jag ska nog unna mig lite popcorn till matcherna :)




Vårkänslor!

Look at the stars, look how they shine for you

Idag är jag helt slut. Tjejerna var hos Maja igår för att fira hennes 17-årsdag och vi hade verkligen kanonkul! Det bjöds på jättegod mat och efterrätt :) och vi dansade och sjöng! Vid ett ungefär mötte jag upp Pontus så gick vi hem och åt nattmackor! Sen somnade vi som stockar.
Jag har kommit på vad jag ska skriva om i mitt tal som ska hållas på onsdag. Så jag håller på att hitta information om det nu!

Lite bilder från igår.




Maja fick ett par höga svarta converse av oss!

















Tack Maja för en jätterolig kväll! :)

You'll let me hold your hand, now let me hold your hand, I wanna hold your hand

Godmorgon! Jag har precis ätit upp min frukost och sitter nu och dricker te ur min favortítkopp, den rosa som Tulin gav mig i födelsedagspresent! Idag börjar jag inte förrän 10.15 och jag ska ta fram cykeln för första gången det här året :) Det ser mörkt ut på himlen men jag chansar och tar cykeln ändå, hoppas det inte blir regn! Ikväll ska Pontus och jag mysa framför en film. Vi tänkte hyra någon men har inte bestämt vilken ännu. Imorgon åker vi till Factory Outlet med mina föräldrar för att kika lite! Jag brukar aldrig hitta något där, men det är ändå roligt att följa med. Tänkte ta en sväng inne på Scorett också! Ha en fin fredagskväll :)


Sommar!

No final kiss to seal any seams

Pappa och jag sitter i vardagsrummet och har precis tryckt i oss en var sin portion thaimat! Mm så jäkla gott :) Jag ska alldeles strax börja plugga matte, det är verkligen på tiden! Söndag har jag bestämt ska vara en riktig pluggdag. Jag måste verkligen göra klart en massa skolarbeten. Till nästa vecka ska vi ha skrivit ett tal i svenska c och jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. Jag ska höra lite med mina klassisar imorgon! Vi ska också bli klara med valfritt arbete i svenska b och jag skulle egentligen skrivit en bokrecension, men jag är mer inne på en novell nu! Jag vet vad jag ska skriva om så det är i stort sett bara att sätta igång. Men nu är det matte som gäller!


Tell me yours and i'll tell you mine

Min studentklänning har kommit och den sitter som en smäck! Skönt det så man slipper skicka tillbaka, det är bara krångligt. För övrigt så är förkylningen lite bättre. Det är värst på morgonen, men imorgon ska jag åka iväg till skolan! Just nu ligger min fina Pontus i soffan hemma hos mig och sover. Han börjar egentligen jobba 14.00 men han skulle flexa så jag vet inte riktigt när han har tänkt sig att vakna. Själv ska jag försöka få lite plugg gjort idag. Dammsuga hela övervåningen ska jag också göra! Jag tycker om att göra saker för mina föräldrar. Dem ger mig så mycket så då måste man ge något tillbaka!


Min studentklänning!

If you ever need me I will be waiting

Jag är fortfarande halvt död sen studentkryssningen. När jag är uppe hela natten tar det typ en vecka innan jag återställt mig helt. Fasen vilken lyckad kryssning ändå! Buffén på kvällen var nog inte den bästa jag ätit, men sällskapet var trevligt! Efter middagen gick jag, Emma och Amanda till Tax freen och köpte vin och sedan tillbaka till vår hytt för att ha förfest med några klasskompisar. Jag tror vi hade en av de äckligaste hytterna på båten efter den kvällen! Städerskorna hade inte ens städat toaletten innan vi kom, äckligt som tusan. Resten av kvällen/natten ägnades på dansgolvet! Vid fem på morgonen gick vi till frukostbuffén och åt äggröra och bacon! Sedan var det läggdags och det var så skönt att få sova lite. Men eftersom jag bara sov 3-4 timmar så kände jag mig ändå död när jag vaknade. Några började om med festandet men jag kände mig inte så sugen så jag avstod. Hade himla kul ändå!




















Slipped out of my hands, everything that I ever wanted

Jag är förkyld som fasen!! Det har bara blivit värre under de senaste dagarna. Jag kan knappt gå någonstans utan papper i handen. Jag är så arg, vilken dålig tajming! Jag lär väl gå runt med näsdukar i väskan ikväll, och kanske ligga hemma i feber hela nästa vecka. Men jag ska ha kul ikväll i alla fall!

One last song

Klockan är kvart över nio och jag sitter i vardagsrummet och dricker varm choklad. Trots att jag ligger back med hur mycket sömn som helst så vaknar jag klockan nio av mig själv! Jag fattar inte hur det kan vara möjligt.
Igår kväll åkte jag, Emma och Saara ut till Sabina i Valla :) Efter en stund kom också Maja och Hanna. Vi kollade på Körslaget och myste :) Katrineholm är riktigt bra! Vid tolv var det dags att dra sig hemåt, jag hade trots allt suttit och skrivit högskoleprovet hela dagen, som jag förövrigt inte har några större förväntningar på. Efter att jag släppt av mina vänner vid tågstastionen åkte jag hem och gjorde ansiktsmask. Jag var kolsvart under ögonen, eftersom jag var så trött men ändå var jag tvungen att lägga en ansiktsmask. Efter det var det så skönt att lägga sig i sängen!

Idag är det grillning i mormor och morfars sommarstuga som gäller. Brorsan och jag åker dit till lunch och sedan är det bara att åka hemåt för att packa det sista till studentkryssningen! Jag ska även försöka hinna med att åka över till min älskling och säga hej då till honom :)



Haha! Emma vi bjuder på den!!

Fight for all the wrong reasons

Jag sitter i soffan och känner mig halvdöd. Jag har inte sovit ordentligt på hela veckan. Har legat och pluggat till sent på kvällen, sen gått upp tidigt för att plugga på morgonen. Jag är så jäkla förbannad på en viss lärare som förstör min skolgång. Nu i trean har jag lagt ner så mycket energi på allt skit han gör. Jag fattar bara inte hur man kan anställa en sån person. Jag lovar att han är en sån som har åkt räkmacka genom hela sitt liv, och jag avskyr verkligen sådana personer. Mamma säger alltid att det inte är värt att lägga energi på sådana som honom, och jag har verkligen försökt. Men man slutar aldrig att förvånas av honom..

Ikväll ska jag mysa med Pontus! Min bror kommer också hem så vi ska kolla på film med honom :) Bowla ska vi förhoppningsvis också göra! Imorgon ska jag upp tidigt för att skriva högskoleprovet större delen av dagen. Det kunde inte vara på en sämre tidpunkt faktiskt. Jag har inte hunnit förbereda mig någonting, varken med plugg inför det eller med sömn. Jag undrar hur jag ska överleva morgondagen.
På kvällen hoppas jag i alla fall att jag får mysa med mina älskade vänner <3 Ni är bäst.


RSS 2.0