Plugghäst

Jag är avundsjuk på mamma som ska till Harrys ikväll för att se Magnus Betnér köra standup! Istället ska jag sitta hemma och plugga. Vi har en uppgift i svenska, ett referat som ska vara klart tills imorgon. Det är mycket plugg nu framöver så min blogg kommer väl handla rätt mycket om det! Det är sista året så det gäller att göra det bästa utav det.

Jag vill passa på att berömma min UF grupp för att ni är så jäkla bra! Nu börjar det hända lite saker och det är så kuuuul.
Nu: plugg!

Så kan det vara ibland

Jag var jättetrött i morse för att jag inte kunde sova igår. Men jag pallrade mig upp ur sängen för att åka till skolan och ha redovisning i engelska. När jag har kämpat mig dit på cykel i motvind visar det sig att min lärare är sjuk, så lektionen är inställd! Inte nog med det så börjar inte min nästa lektion förrän 12.40.. jippi! Jag har åkt hem nu och ska försöka få lite saker gjorda. Solen piggar upp lite i alla fall!



Såhär känner jag mig idag!

Plugg

Jag har pluggat marknadsföring hela eftermiddagen/kvällen! Det går framåt och det känns bra. Imorgon har jag min muntliga redovisning i engelska så den ska jag gå igenom nu!

Bob Marley

Rise up this mornin',
Smiled with the risin' sun,
Three little birds
Sit by my doorstep
Singin' sweet songs Of melodies pure and true,
Sayin', "This is my message to you-ou-ou"

Singin', "Don't worry 'bout a thing,
'Cause every little thing is gonna be all right."


Sunday

Nu är helgen snart slut och jag känner att jag inte har fått sovit ut ordentligt! Fredagskvällen bestod av mys med familjen. Pappa och jag var och hämtade storebror i Linköping så han höll oss sällskap framför en film :) Senare på kvällen kom min älskling och sov med mig.
Igår var jag först och klippte av mina slitna toppar, sedan kom mormor och morfar över på lunch och fika. Sedan tog Pontus med mig till Rhodos och bjöd mig på mat! Det smakade jättebra och jag saknar verkligen Kreta!
Idag kom Amanda över till mig för att fixa lite med vårt UF företag och det vi hann åstadkomma blev hur bra som helst :) Klockan tre åkte jag ner till Stalls Backe för att se Pontus spela match. Det blev 1-1 mellan Kaik och Valla. Nu sitter jag i soffan och är helt slut! Det blir till att lägga sig tidigt ikväll. Jag funderar på att sova hos Pontus men vi får se hur det blir. Ha en bra söndagskväll allihopa!

Svamp och Rihanna

Jag har varit ute och plockat svamp idag med mamma! Vi hittade lite vanliga kantareller och även trattkantareller. Jag ääääälskar verkligen svamp! Nu ligger jag i min säng och lyssnar sönder Rihannas nya låt Only girl (in the world), snart ska jag sova :)

Matte C

Jag sitter och pluggar matte och jag blir tokig för det går inge bra, nu är matte inte kul!

We'll walk this road together, through the storm

Eftersom vi var lediga igår styrde pappa och jag kosan mot Örebro. Vi gick på stan i centrum och även i Marieberg och jag fick med mig lite saker hem, bland annat en jättefin klänning! Jag älskar klänningsfodral så jag kunde bara inte motstå detta. Till lunch åt vi buffé på Kinamuren som var hur gott som helst, jag älskar kinamat :)
Kvällen bestod av plugg i engelska b! Vi hade muntlig redovisning idag om en författare och jag var faktiskt förberedd denna gång, ända tills Amanda säger att man skulle haft med en text ur en dikt eller bok av den författare man berättar om. Det hade jag helt glömt bort så jag redovisade inte idag, men det var det många som inte gjorde. Jag får göra det nästa vecka istället, jag har i alla fall gjort klart hela arbetet nu!

Just nu sitter jag hemma eftersom vi har håltimme i ca. tre timmar. Jag ska tillbaka till skolan vid 12.40 och ha filosofi, sen slutar jag. Ganska skön dag! Nu ska jag plugga religion..




+ ett paraply, alltid bra att ha!

Söndag

Norrköping igår var jättetrevligt. Vi åkte först till Media Markt för Pontus skulle köpa ett PS3. Sedan vidare in mot stan för att hitta en restaurang. Vi åt på Harrys och det var så gott! Jag åt oxfilé, kokt potatis, rödvinsås och sallad, mums! Filmen vi såg var Bröderna Karlsson. Den var helt okej men jag blev så irriterad för att det var så mycket förvecklingar i filmen. Efter bion åkte vi hem till Katrineholm igen och bänkade oss framför TV:n med tända ljus och en massa gott :)

Idag vaknade jag upp hos min älskling som ska spela fotbollsmatch idag. Eftersom Liverpool spelar samtidigt så blir jag hemma framför TV:n. De möter Manchester United så det är en match man bara inte kan missa! LIVERPOOL <3

Ikväll ska jag kolla på Ensam mamma söker som börjar klockan 20.00! Jag tycker det är ett så mysigt program och har följt det ganska länge. Sedan får man såklart inte missa vilka som vinner valet! Imorgon är jag ledig och ska åka med pappa till Örebro. En heldag med pappa ska bli kul :)


Norrköping

Idag kan man verkligen säga att det regnar! En sån här dag ska man bara sitta inne och mysa framför en massa filmer men jag ska faktiskt åka till Norrköping med min älskling och hans familj :) vi ska gå runt lite på stan sedan äta en god middag och gå på bio. Det kommer nog bli en toppendag!

Jag var och förtidsröstade igår på biblioteket. Jag har inte riktigt varit säker på vad jag ska rösta på men nu har jag alltså bestämt mig. Det är vår skyldighet att gå och rösta, gör det du också!

Skolfoto

Jag ska alldeles strax bege mig till skolan, jag har haft sovmorgon idag. Det är skönt att ha det på fredagar! Idag är det skolfoto som gäller. Hoppas jag får stå för jag vill absolut inte sitta! Jag har fått suttit en gång i mitt liv och det var i ettan på gymnasiet. Min hållning är inte direkt snygg på det skolfotot så sedan dess vill jag inte sitta :) Jag är ganska kort så vi får se hur det blir med den saken.

Ikväll ska jag vara hemma och plugga och mysa med familjen. Det verkar inte gå något bra på TV ikväll så vi kanske hyr någon film eller så. Synd att jag inte har samma filmsmak som mamma och pappa.. Ha en trevlig fredag allihopa!



Såhär ser jag ut idag!

Fika är gott

Idag hade jag en kort skoldag, jag slutar 12.20 på torsdagar :) När jag kom hem pluggade jag matte med pappa, det gjorde jag även igår eftermiddag. Jag låg efter tre veckor igår, men nu ligger jag efter två veckor. Det är typiskt mig att ligga efter i matten, inte okej! Men jag känner att jag hinner jobba ikapp så det kommer inte vara någon fara. Jag har sån himla tur att min pappa är bra på matte så jag kan arbeta hemma, på lektionerna hinner man inte få mycket hjälp, men Torbjörn är bra!

Vid halv fyra mötte jag Jennika nere på stan så gick vi och tog en fika på coffee & lounge :) kladdkaka och coca cola blev det för mig och Jenkan åt blåbärspaj med vaniljsås och drack en cola till. Det var så gott! Jag älskar kladdkaka på caféer! Det var kul att träffa Jennika igen, vi har så mycket att prata om nu för tiden och det är skönt. Ikväll ska jag sätta mig ner med matteboken igen och försöka komma ifatt! Det är rätt kul med matte när man väl kommer igång med det, men matte c är verkligen svårare än matte b känner jag nu. Det är bara att kämpa på!



Bild från i somras på mig och Jennika

Kommentera mera

Tandläkaren ringde till mig idag.. ja, ringde! Vad jag vet så brukar de skicka ett brev typ en månad innan, så man har en chans att förbereda sig. Jag vet inte hur ni brukar göra men jag brukar i alla fall bli extra noga med att borsta tänderna just den där tiden fram tills man ska på undersökning. Idag ringde de mig och bad mig komma på torsdag, det är två dagar dit! Jag hinner inte med mina förberedelser denna gång men jag hoppas det går bra hos tandläkaren i alla fall, trots att jag har en aning tandläkarskräck.

Nog om mina tänder, jag ser ju faktiskt att ni besöker min blogg, och det är jättekul! Men börja gärna kommentera mer, för det är ni mindre bra på! :) Så kom igen!

Lite nytt

Jag var egentligen ute efter ett par höstskor igår men jag kom istället hem med en kjol och en datorväska. Höstskor är så jäkla dyra, och jag är rätt kräsen när det gäller skor så det går inte riktigt ihop sig. Jag hoppas på att åka till Linköping snart så får jag se om jag hittar några där. Annars får jag vänta tills mamma och jag åker till Stockholm den 2:a oktober.

Idag hade jag sovmorgon till 12.40, vilket jag kommer ha hela vårterminen sen på tisdagar. Så jäkla skönt! Nu sitter jag här och tar reda på fakta om en gammal författare som hette Walter Whitman. Vi ska ha muntliga redovisningar i engelskan om författare från 1800-talet. Det ska vara klart om en och en halv vecka eller något sånt så det gäller att snabba på.



Inte så bra bild men kjolen kommer i alla fall från H&M och datorväskan
från Media Markt!

Måndag

Nu är helgen över och det har blivit måndag igen. Min helg har varit lugn, jag har varit förkyld så jag har inte haft så mycket att välja på. I fredags åt hela familjen kräftor här hemma. Storebror har varit hemma över helgen också! Vi hade hyrt I love you Phillip Morris med Jim Carrey som vi tittade på. Den var lite annorlunda mot vad Jim Carrey brukar vara med i, men filmen var bra förutom att slutet var lite konstigt. I lördags var vi bjudna på 40-årskalas hemma hos min morbror. Det bjöds på jättegod mat och fika :) På kvällen blev det ännu en film med min älskling och sedan några Vänner avsnitt innan vi somnade. I söndags sov vi jättelänge och sedan myste vi hela dagen. Vi kollade på Australia så nu har även jag sett den. Den var bra tyckte jag, även sorglig. Min helg har alltså bestått av film och mys!

Idag ska jag och Pontus ta en tripp till Norrköping efter att han slutat jobba. Det är Ingelsta köpcentrum som gäller, får se om vi hittar något!


Jag saknar Kreta..

Högskoleprov

Nu är jag anmäld till högskoleprovet 23 oktober! Jag ska göra det både nu i höst och i vår. Det känns bäst att göra det minst 2 gånger, så man vet hur det går till.

Mössprovning

Här var det inte skrivet på hela veckan såg jag nu! Min vecka har varit bra. Jag har nästan gjort klart fotoalbumet som jag höll på med och det blev så bra! Jättefint verkligen :) Under veckan har jag tyvärr hunnit bli förkyld också. Pontus blev sjuk efter helgen och jag åkte och hälsade på honom här om dagen och då råkade jag även pussa på honom lite, så nu har även jag blivit förkyld. Det har inte brutit ut helt än men jag känner att det är på väg. Det är inte okej med tanke på att jag ska iväg och fira en blivande 40-åring på lördag! Men men, kan man inte hålla sig borta från sin pojkvän så är det så.

Idag beställde vi studentmössor och lite annat i skolan! Det kändes jättebra och jag är jättenöjd med min mössa! Nu vill jag bara att tiden ska gå jättefort så jag får ta studenten :)

PS.

Jag och min älskling har varit tillsammans i 15 månader idag, tiden går så fort! DS.

Min helg

Min helg har varit hur lugn och skön som helst. Igår var jag ute i skogen med mina UF kompanjoner och plockade blåbär som vi ska ha till våra produkter. Vi fick faktiskt en hel del :) lördagskvällen spenderade jag hemma hos Pontus med grillad fläskfilé och potatisgratäng. Hur gott som helst! Lite senare kom även Pontus mamma hem med kräftor, muuums! Vi tittade även på en film som vi hyrt :) kommer inte ihåg vad den hette men den var helt okej. Idag har jag pysslat hela dagen med ett fotoalbum med bilder från Kreta resan. Jag älskar att pyssla!
Nu ska jag åka över en sväng till min älskling och mysa. Imorgon börjar en ny skolvecka.. det är bara att kämpa på!

Tänkte visa lite bilder på min nya mini pc. Jag bjuder också på ett smakprov från fotoalbumet.






Fredagsmys

Jag har haft en riktig myskväll med min underbara familj och med Sverige - Ungern som sällskap. Som tur var så vann till slut Sverige med 2-0, tur det! Idag har jag även hunnit med att köpa en mini pc. Det behövs verkligen när vi har så mycket arbeten i skolan, och en mini pc är så mycket lättare att släpa på. Jag har inte hunnit knäppa någon bild ännu så det får ni se någon annan dag. Nu tänkte jag hoppa i säng med Harry Potter som sällskap, jättebra bok! Jag rekommenderar att läsa den på engelska som jag gör, det är hur bra engelska som helst. God natt!

RSS 2.0