I could really use a wish right now

Jag skrev ju innan jag åkte till Kreta att jag skulle komma igång med träningen igen när jag kom hem. Ut och springa hade jag tänkt mig. Det har inte direkt blivit nåt av med det ännu, men nu är det fasiken dags! Min kondition är sämst men nu är det slut på det.. eller? Det brukar bli att man tränar en gång och sen blir det inget mer. Vi får väl se hur det blir för min del :) men nu ska jag i alla fall ta mig ut på en löprunda!


Rings

Snygga ringar från http://www.kyssjohanna.se



Familj

Nu har jag hunnit gå i skolan en vecka och det känns fortfarande bra. Jag valde att byta från musik till bild och även att ta bort engelska c. Hon gick igenom vad vi ska göra under året och jag kände att jag hellre fokuserar fullt på att bli diplomerad gymnasieekonom. Det känns som att jag gjort rätt val! Igår hade jag en myskväll hemma med familjen. Storebror har flyttat tillbaka till Linköping för att plugga och det är sorgligt. Hela familjen åkte med i torsdags med en massa saker till hans lägenhet. Vi gick på Ikea och jag köpte även ett par beiga byxor från Vero Moda.
Idag ska jag mysa med min kära pojkvän. Jag måste även sätta igång med mina läxor, så det ska jag göra nu!


Till min prins


Kreta































Festligheter

Igår var jag bjuden på fest i Smedjan för att fira två härliga 18-åringar. Det var Kajsa och Emma som styrde upp en otroligt lyckad fest! Tack för kvällen tjejer! Jag har en underbar klass :) det här sista året kommer bli så grymt, jag älskar känslan.
Annars sitter jag just nu och drömmer mig bort till varmare breddgrader. Jag vill verkligen åka tillbaka till Kreta och Kato Daratso.. Drömma kan man ju alltid ;)

Sverige

Nu är Pontus och jag hemma i kalla Sverige igen från en underbar resa! Jag kan ju säga att jag inte ville åka hem från Kreta. Allt var verkligen toppen! Idag gick jag i alla fall till skolan trots den ganska sena landningen. Det var kul att träffa alla från klassen igen :) det är mycket nya kurser nu i trean som låter intressanta. Jag la även till Engelska C som jag tidigare funderat på om jag verkligen ska läsa. Jag gillar engelska så jag hoppas att jag har gjort rätt val, annars är det ju bara att hoppa av. Men det är nog väldigt bra att ha med det i bagaget! Jag hoppas mitt sista läsår blir roligt!

Pyssel


Kreta

Klockan 22.20 lyfter vårt plan mot Kreta ikväll. Vi har längtat ända sen mars så det är på tiden att vi åker nu! Det ska bli så galet skönt! När jag kommer hem börjar skolan igen, men det känns som att jag är taggad för ett skolår igen. Det är ju trots allt sista året! Ha det bra i Sverige, ses om en vecka! :)

Hammarby

Jag var på fotboll i måndags! Jag, Pontus, storebror och pappa åkte till Norrköping och kollade på Norrköping - Hammarby. Tyvärr vann Norrköping med 1-0 men det var ändå kul att åka och kolla, och vi hade jättebra platser :)












KK-joggen

Brorsan sprang KK-joggen igår och han var riktigt duktig! Jag blev så sugen själv när jag såg alla andra så efter Kreta ska jag komma igång med träningen igen! Ut och springa kommer det bli!


Mitt körkort har kommit!



Gräshoppa

En liten krabat som ville bosätta sig på vår ytterdörr igår!


New Moon

Igår firade jag och Pontus 14 månader tillsammans så vi hyrde New Moon och åt en massa gott :) Filmen var inte alls som jag trott men den var ändå okej. Nu fattas bara Eclipse! Men den får vi se nån annan gång. Nu ska jag ut i solen och få lite färg förhoppningsvis! :)


Bildbomb

Bilder från Stockholm och Tidaholm!












KÖRKORT!

Jag klarade det! Jag har fortfarande inte riktigt fattat att jag har körkort. 2010-07-26 skrev jag kunskapsprovet och 2010-08-03 körde jag upp. Fasen vilken känsla det är att kunna ta bilen själv och bara köra iväg :) jag älskar det! ÄNTLIGEN!


Jag fick ett kort och ett presentkort på bio av min älsklings gulliga
föräldrar! :)

Hemma igen

Nu är jag hemma från det ena äventyret till det andra! Jag har haft en kanonvecka verkligen :) Varit i Stockholm med min Pontus och hälsat på släkten i Tidaholm! Man känner sig alltid lika välkommen hemma hos mina sysslingar :) Jag har en del bilder att lägga upp men det har jag tyvärr inte tid med just nu, det kommer senare! Jag ska ut och övningsköra med pappa snart och sen ut och fiska med Pontus! Ha en fortsatt bra dag!

RSS 2.0