Make my day

Igår var Gåva UF som sagt hemma hos Kajsa och förfestade lite. Kanonkul hade vi! :) Så fina tjejer. Jag bestämde mig för att följa med strömmen till Lina i alla fall, fast där var det tyvärr inte så roligt. Men kvällen var okej ändå, jag skrattade med tjejerna :) Sedan vid 12 åkte jag hem och somnade skönt i min säng!

Idag är det Saara som ska firas! Hon fyllde 18 i måndags så vi ska ut till Valla ikväll på födelsedagsfest. Innan dess ska Emma, Jennika, Sabina och jag förfesta lite hos Emma, så nu är det dags att börja göra sig i ordning!












Ha en trevlig fredag!

Idag var jag hemma från skolan. Jag skulle ändå bara haft två lektioner men det känns inte bra att missa. Jag kunde knappt prata i morse, var så jäkla hes och hade ont i halsen! Huvudvärk hade jag också. Men nu ikväll mår jag desto bättre så jag ska hämta upp Lina och Amanda senare och dra vidare till Kajsa för firmafest ;) Jag skippar dock festen hos Lina, känns inte som att jag ska beblandas med en massa olika människor just nu. Istället tänkte jag åka hem till min älskling och sova. Han jobbar hela helgen, tråkigt, så det är ikväll vi hinner ses!

Förövrigt har jag blivit beroende av OC, igen. Kan inte sluta titta!


You can say whatever you want, I don't care

Har ätit havregrynsgröt till kvällsmat idag, man kan inte annat än älska gröt. Ska äta det till frukost imorgon med! Det börjar bli värre med min förkylning, hade så jäkla ont i halsen i morse. Nu har jag börjat hosta också, tror det är min fisis som har smittat mig med det. Det är klassfest (nästan i alla fall) hos Lina imorgon men jag vet inte riktigt om jag ska gå ens. Saara ska ju firas på lördag och jag skulle väldigt gärna vilja vara frisk till dess. Det känns inte riktigt bra att vara ute och slira dagen innan för då kanske jag bara blir sämre. Hade ändå inte tänkt dricka men ändå!

Tråkigt inlägg, förlåt men jag är lite disträ den här veckan..



Härlig onsdag!

Nyligen hemkommen från stan och min älskling. Pontus bjöd mig på lunch på det nya thai-stället vid tågstationen :) Jag tog biff och bambuskott som jag älskar! Efter maten gick vi till en tatuerare som också ligger vid tågstationen. Pontus ska tatuera in en text på latin så han var inne och bokade tid, tisdag nästa vecka blev det!

Nu ska jag väl ta tag i allt plugg jag har. Det är några inlämningsuppgifter jag inte gjort och så skulle jag behöva börja plugga på mitt marknadsföringsprov jag har på måndag. Sen ikväll ska jag åka över till Pontus och sova där :)


Längtar tillbaka till Kreta..

Riktigt blond


California here we come, right back where we started from

Idag började jag 12.40 och hade en lektion, som vi fick sluta tidigare ifrån, skönt! I morse startade jag dagen med lite yoga, sen pysslade jag med ett födelsedagskort till en viss person. Jag har även börjat titta på OC igen. Det är bland den bästa serien som finns :) Jag har säsong 1 och 3 men ska se till att köpa säsong 2 och 4 också, kul att ha! Även fast säsong 4 inte är lika bra som de andra.

Jag har även hunnit med att powerwalka med Emma idag :) skönt att vara ute och röra på sig! Fast nu börjar det bli kallt igen, jag vill ju ha vår! Men den kommer så småningom. Just nu sitter jag och pluggar matte, det går inte bra och det kommer inte mitt prov heller att göra. Så är det!


Jag och Emma på nyårsafton 09/10. Jag var en blekfis!

Sweet dreams

Dagens sista ord får bli att jag så himla gärna vill flytta ihop med min pojkvän! Jag vill att vi ska ha vår egna lägenhet som vi kan ta hand om själva. Jag vill träffa honom varje dag. En dag kommer det bli så, det är bara att vänta på det rätta läget!

God natt :)


Kärleken är fin.

Måndag

Nu är det ny vecka och jag håller på att bli sjuk igen. Hoppas verkligen inte det bryter ut helt för jag vill träna, mysa med Pontus och umgås med fina vänner! Tror jag hade feber i skolan idag, mådde så jäkla dåligt så jag åkte hem. Nu mår jag lite bättre men jag är fortfarande hängig. Får se om jag tar mig till skolan imorgon, har bara en lektion men den är viktig. Ikväll ska jag plugga och kurera mig hade jag tänkt. Roligare än så blir det inte!



Fullspäckad helg

Vilken helg jag har haft! Jag har helt enkelt inte haft tid eller ork till att uppdatera.
I fredags fyllde som sagt min Pontus 21 år och det firade vi tillsammans med hans släktingar och smörgåstårta hemma hos honom. Han fick många fina presenter :) bland annat den här gitarren ni ser på bilden, med Bob Marley på. Den är handgjord och exakt likadan som den som Bob Marley använde när han var i livet, förutom mönstret på gitarren. Den är grymt snygg tycker jag!

I lördags hade jag och Pontus en heldag tillsammans. Efter frukosten åkte vi ner på stan och handlade lite gott från Systemet. Sen gick vi in på Marema en sväng och Pontus shoppade loss eftersom han fick presentkort där i julklapp. Efter det åkte vi direkt till Ica Maxi och handlade mat, som vi sedan tillagade hemma hos mig :) Karré, bakad potatis och sallad blev det! Resten av kvällen bestod av handboll, Fångarna på fortet och Beck - levande begravd som för övrigt var riktigt otäck!

I söndags bar det iväg tidigt, alldeles för tidigt till Linköping. Jag åkte med mormor och morfar, vi skulle hjälpa till att städa storebrors gamla lägenhet eftersom han precis flyttat. Resten av familjen var redan där så det var bara att sätta igång med städandet! Det tog precis hela dagen men det blev riktigt fint efteråt. Numera ska han bo i en liten etta, men den var riktigt mysig så där kommer han trivas :)



Min fina älskling!




Födelsedagskortet jag gjorde till Pontus.


Slutligen den snygga gitarren som Pontus fick :)

Pontus 21 år!

Idag fyller mitt hjärta 21 år! Ska strax bege mig hem till honom för att fira :) Men först ska jag förbi stan och uträtta lite ärenden! Hoppas ni får en underbar fredag allihop :)


Innan jag träffade Pontus visste jag inte vad äkta kärlek var, men
han visade mig det, och han ger mig det varje dag. Jag älskar
min fina över allt annat, jag är lycklig! <3

Emelie 7 år

Pappa hittade en mapp med några teckningar från mig som jag gjorde när jag var liten. Det är faktiskt himla kul att titta igenom saker från när man var en liten skit! :)





Nu ska jag snart ta en promenad till mormor och morfar för att kolla på skidor och fika. Det är alltid trevligt att hälsa på dom! Senare ikväll ska jag plugga matte med pappa, hoppas verkligen det går bättre idag!

Shoes

Jag har glömt att visa er mina snygga skor som jag köpte i mellandagarna!





Köpta på Nilson, märket är Vagabond och kostar 899:-

Den här klänningen vill jag ha på studenten!



Jag fattar fan inte vad som händer?



Känner mig lite såhär idag..

Varning för sur tjej!

Jag skiter i den där jäkla matten snart, det är så himla svårt! Fattar i princip ingenting och vi har prov på fredag. Imorgon ska jag hålla en muntlig argumentation också som jag inte alls har tränat på. Och nu är klockan för mycket, skulle varit i säng för längesen men jag måste träna på den där skiten. Min älskling har precis åkt iväg till jobbet, han har börjat jobba 4-skift så jag vet inte alls hur mycket vi kommer hinna ses nu för tiden. Jag vill ha tid över för roliga saker! Jag vill mysa med min pojkvän! Ska paxa honom på lördag för en myskväll hemma hos mig, så det så!

Jag lever i mina nya jeans

Igår följde jag med Emma och Saara upp till Stockholm! De hade egen hårvård så jag fick håret slingat och toppat av Emma, tack sötan jag är så nöjd :) Jag gick upp 05.40 den morgonen, vårt tåg gick 07.00 och vi kom inte hem förrän 17.46. Jag kan säga att jag nog aldrig skulle klara av att pendla sådär som tjejerna gör. Jag var helt slut när jag kom hem så det blev tyvärr inte så mycket matte gjort som det egentligen skulle bli. Men idag börjar jag inte förrän 12.40 så jag ska passa på att jobba lite innan skolan. Nu har jag precis klarat av ett yogapass och ska snart göra i ordning havregrynsgröt och kokta ägg, gott!




Mina nya jeans som jag köpte i Stockholm igår.
När vi var hos Emma i helgen hade hon på sig denna modell och jag tyckte dom var så snygga så jag provade dom. Dom satt som en smäck så jag kunde inte låta bli att köpa ett par egna!

Mysig lördag

Det blev jag, Emma, Saara och Sabina som åkte och bowla igår :) Saara vann båda serierna, och jag kom tvåa i alla fall en gång! Vi hann inte riktigt se resultatet på den sista serien. Efter bowlingen skjutsade vi hem Saara till Alex och vi andra tjejer åkte vidare till Willys för att köpa lite gott. Resten av kvällen spenderades hemma hos Emma i lägenheten :) Vi pratade om allt mellan himmel och jord och åt dipp och grönsaker. Jag hade en jättemysig kväll! Sedan hämtade jag upp Pontus så åkte vi hem till honom och sov. Han är så mysig!

Idag är det plugg som gäller, sen ikväll ska jag se på solsidan med familjen. Imorgon har jag en ledig dag eftersom Gåva UF ställde upp den kvällen det var öppet hus på Linden, så jag ska med Emma och Saara till skolan i Stockholm och få håret klippt och färgat :) Jag behöver verkligen färga håret.






Bilder tagna från Saara!

Matte, födelsedagskort & bowling

Matten gick så jäkla segt idag, så det blev inte så många tal gjorda. Och inte har jag hunnit träffa Pontus heller. Men vi ska i alla fall sova ihop i natt, som vi inte gjort på ett bra tag! I pauserna jag tog mellan matteplugget hann jag göra klart ett födelsedagskort till min fina älskling som fyller hela 21 år på fredag. Tänker inte visa er det förrän på hans födelsedag :) Klockan sju ska jag och några tjejer bege oss ner till bowlinghallen, hoppas jag vinner ;) Trevlig lördagskväll allihopa!

God morgon!

Yoga denna morgonen också! Körde ett längre pass idag så nu är jag jättehungrig. Ska alldeles strax fixa i ordning frukost. Sen ska jag plugga matte, måste verkligen sätta fart med den. Prov på fredag tydligen och jag ligger alldeles för långt efter! På eftermiddagen kanske jag åker över till min älskling och myser lite, eller så kommer han hit. Och sen ikväll ser det ut som att jag ska träffa några tjejer och bowla, vi får se om mina planer håller i sig!


Yoga

Idag börjar jag inte förrän 10.15 så jag har passat på att köra lite yoga på morgonen. Den träningsformen är så skön och den passar mig perfekt. Jag ska passa på att köra yoga innan skolan varje tisdag och fredag eftersom jag börjar senare då. Idag slutar vi inte förrän 15.45 och då är det tänkt att jag ska ner på stan och fixa lite. Får ta bilen idag, annars måste jag åka buss om dagarna. Bil är toppen! Sen ikväll ska jag träffa min älskling som jag inte har träffat sen i söndags, han har legat sjuk hela veckan.


Boost

Starten på 2011 har varit hur bra som helst förutom att jag nu är förkyld. Även fast jag varken har kommit igång med träningen på riktigt eller vänt tillbaka dygnet helt och hållet än så känner jag mig ändå fylld av energi på något sätt. Det blir vad man gör det till, det talesättet stämmer verkligen på pricken. Gå aldrig in med en dålig inställning, då kommer det aldrig komma ut något bra av det hela. Se istället möjligheter och våga utmana dig själv!

Jag tänkte visa några bilder på hotellet och området vi kommer åka till i maj. Vi ska till Gümbet, Turkiet.














TURKIET I MAJ

Sol och bad det är vad jag ska få åka till i maj! Pontus familj tar med mig till Turkiet eftersom båda hans föräldrar fyller 50 i år :) Det ska bli hur härligt som helst! Ta en paus mitt i allt studentståhej och skolarbete, det ska jag se till att vara värd då. Ska kämpa på som en tok nu i skolan. Det skulle kännas så jäkla bra att vara klar med så mycket som möjligt innan jag åker. 13 - 20 maj blir jag, Pontus och hans underbara familj borta :) Längtar!

Nu ska jag åka ner till Saab och hämta vår bil som varit på lagning. Är trött som tusan men jag får gå och lägga mig tidigt ikväll. Vid sex ska jag möta upp resten av Gåva UF-gänget på Linden. Vi ska stå och berätta om hur det är att driva ett UF-företag eftersom det är öppet hus där. Hoppas jag kan hålla mig vaken till dess..

Mystery

Idag har det varit en blandad dag. Jag har både varit på lite dåligt humör och på bra. Dagen vände dock till det bästa efter att jag haft ett samtal med min mentor, så nu måste jag bara få beviljad ledighet av min rektor. Ska gå dit imorgon och prata med henne. Min lilla överraskning får ni veta imorgon!

Jag trodde att min förkylning hade blivit bättre men nu känns det bara som att den blir sämre. Det kanske är för att jag går till skolan istället för att vara hemma och kurera mig. Jag har i alla fall hunnit med att göra några uppgifter idag, även fast de inte är färdiga så är jag på god väg. Restuppgifter är bland det värsta man kan ha hänga över sig!


The beginning

Nu är jullovet slut och det är dags att börja skolan igen. Första dagen på sista terminen och jag börjar 12.40. Det kommer jag göra varje tisdag denna termin och det tackar man ju inte direkt nej till! Idag har jag varit ute på lite uppdrag så jag hoppas att få feedback inom en snar framtid. Mer än så avslöjar jag inte. Denna termin kommer bli grym!


.

Jag kan verkligen inte bestämma mig. Vilken tycker ni är finast till studenten?


White dresses

Åh jag har hittat jättemånga fina potentiella studentklänningar! Vill ha dom allihop, måste ha! Nu ska jag vara extra snäll mot mamma och pappa!

Good night

Ligger just nu i sängen och ska alldeles strax släcka och försöka sova. Under de två senaste dagarna har jag lyckats bli förkyld. Det är min bror som har smittat mig såhär lagom till skolstarten. Jag tycker verkligen inte om förkylning så jag hoppas det inte blir värre. Imorgon ska jag ner på stan och växla pengar så det är bäst att jag inte blir sängliggandes.

Annars idag har släkten varit här och firat min bror i efterskott. Mina kusiner var magsjuka när vi firade honom förra gången så de kunde inte vara med. Jag har också varit hemma hos min Pontus och planerat en resa med honom och hans familj. Det blir förmodligen Turkiet i sommar direkt efter studenten, inte helt fel! Längtar verkligen till värmen.

På tal om något helt annat så undrar jag om det finns någon där ute som har tips på bra schampo och balsam för torrt och tovigt hår. Förut har jag kört med Björn Axén men det funkar inte längre! Mitt hår är hur tovigt som helst. Tacksam för svar!

Godnatt kära läsare

MITT 2010

Jag tänkte summera året som gått och dela med mig av både bilder och text. Det har varit ett händelserikt år måste jag säga. Det började sämsta tänkbara (nästan) men slutade på bästa sätt.


Nyår 09/10.                                     Jag fyllde 18 år och hade fest!


Jag festade med Jennika, Saara och Lillis vilket resulterade i
världens baksmälla när släkten kom och firade mig.


Jag firade valborg, bjuder på         Jag gick ut 2:an på gymnasiet.
den!


Pontus och jag åkte till                  Jag firade midsommar med Pontus
Gustavsviks badhus för att fira      och hans vänner + Emma en stund :)
1 år tillsammans.


Jag och min familj badade i            Sommarfest hos Jennika!
sommarstugan.


Jag åkte med min älskling till         Vi spenderade natten på hotell!
Gröna Lund :)


Vi spelade minigolf hela sommaren, ändå lyckades jag aldrig slå Pontus!


Pontus och jag fiskade en del, men fick bara fisk en gång.


Jag jobbade 4 veckor på                Familjen åkte till Tidaholm för att
sjukhuset i Katrineholm.                 hälsa på ena halvan av släkten.


Jag tog körkort 3:e augusti!           Norrköping - Hammarby!


Pontus och jag åkte på semester till Kreta en vecka. En av de bästa
veckorna i mitt liv! Jag längtar tillbaka varje dag. Kreta är så himla fint :)


Jag började 3:an och startade       Innan jullovet vann vi tredje pris
Gåva UF med sex härliga tjejer!     som bästa UF-företag!


Världens finaste katt Busan somnade in i november. Det var en tuff period.


Jennika fyllde 18 år i november och tog körkort två dagar efter!


Jag gjorde egna julkort och            Dagen innan julafton gjorde
skickade ut till nära och kära.         familjen julskinka :)


Vår fina julgran.                            Julafton firade vi hos mormor och morfar.


Där väntade det största paketet     Senare på kvällen åkte jag över
på mig ;)                                           till Pontus mormor och morfar.


Jag hade ritat Piff & Puff till            Den fina pajformen jag fick av min
Pontus.                                          älskling.


Min bror fick Pluto på sitt paket.     Jag gav Pontus ett par randiga kalsonger.

I mellandagarna åkte vi till Norrköping på spa. Vi fick massage,
ansiktsbehandling och fotbehandling. Det var bland det skönaste
jag varit med om. Tyvärr har jag inga bilder därifrån.


Min nyårsafton var hur bra som helst. Jag fick fira den med både
Pontus och mina vänner :)

Nu ser jag fram emot 2011. Året då jag tar studenten!



Do you know that there's still a chance for you

Denna vecka har jag hunnit med att festa med Jennika. I onsdags åt vi först pizza hos henne och sedan gjorde vi i ordning oss för att åka hem till Andreas där också Adam, Tim och Magnus var. Efter lite förfestande åkte vi ner till Harrys för att skaka lite rumpa. Jag hade en jättetrevlig kväll och det var kul att få träffa min BB-kompis Adam Benkö som jag inte träffat på evigheter. I torsdags åkte mina föräldrar iväg på kryssning och jag, Pontus och storebror fick då huset för oss själva. Vi åkte iväg till Ica Nära och hyrde fyra filmer, varav tre vi hann titta på. Vi hann se Karate Kid, Youth in revolt och Inception. Pontus och jag hade även hyrt Eclipse men den fick vi se dagen därpå. Jag tycker hela Twilight-serien är överskattad. I tre filmer har man väntat på att Bella ska bli vampyr, har hon blivit det än? Nej. Innan filmerna gjorde vi i ordning en tacopaj i min nya snygga pajform. Tacopaj är så gott!

Idag har jag bara slappat, nästan i alla fall. Jag har pluggat lite också! Skulle plugga matte en timme om dagen under jullovet men det har inte blivit av. Jag hatar att behöva plugga på lov, men nu måste jag verkligen sätta igång med en del skolarbeten. Idag gjorde jag färdigt en halv uppgift i marknadsföring som skulle varit inne innan lovet ;) ska fortsätta imorgon igen! Jag har också ätit thaimat från Hot Basilika, älskar verkligen det stället. Där fick jag med mig en lyckokaka för första gången, jag har alltid velat öppna en sån. Äta den tordes jag inte, så frästande såg den faktiskt inte ut att vara.



You are on your track to starting something new.

Linköping

I morse när jag vaknade gick jag ut på en promenad i den härliga solen innan frukost. Jag gick inte så långt, var bara ute en halvtimme, men det räcker. Jag brukar dra mig för att gå ut på morgonen, men det är verkligen uppiggande!

Idag åker jag, storebror och kusin Jonathan på tio år till Linköping och sover där en natt. Vi får skjuts av mormor och morfar och sen ikväll bjuder de oss på McDonald´s! Det var ett bra tag sen jag åt mat därifrån så det ska bli gott. Sedan kanske vi tittar på en film eller spelar spel :) Jag ska verkligen ta vara på sista tiden det är lov nu, och njuta!


Nyårsafton

Nytt år och nya möjligheter. 2011 är året då jag tar studenten och det är inte alls långt kvar! Det kommer bli så grymt att ta studenten med min klass! Vilket härligt år det här kommer bli :) Nyårslöften brukar jag strunta i eftersom jag är så dålig på att hålla dom, men nu ska jag banne mig ta mig i kragen. Jag ska röra på mig mer! Jag har fått usel kondition så det är verkligen dags för en förändring känner jag. Måste bara hitta motivationen och bli peppad av någon :)

Nyårsafton var förövrigt jäkligt bra! Efter att Pontus och jag ätit trerätters med mina föräldrar så åkte vi hem till honom. Sen var det meningen att vi skulle till hans kompis Martin men jag kände att jag hellre åker över till mina tjejkompisar som var hemma hos Matilda och festade. Jennika som agerade taxi den kvällen kom och hämtade Pontus och mig och lämnade av min älskling hos Martin innan vi åkte vidare till tjejerna. Stämningen var verkligen på topp hos Matilda!

Efter några jättebra timmar hos tjejerna så skjutsade Jennika mig, Sara och Emma till våra pojkvänner för att skåla in det nya året tillsammans. Vi stod ute på gatan och tittade på alla fina raketer och drack äcklig skumpa! Det var verkligen det bästa tolvslaget jag varit med om. Sen uppstod det lite problem senare på kvällen tyvärr. Men Pontus och jag ringde Jennika så skjutsade hon hem oss till hans systers lägenhet som stod tom. Vi stekte ägg och åt på smörgås framför Jurassic Park som gick på TV. Det kunde verkligen inte ha blivit ett bättre avslut på den kvällen. Sedan somnade vi som stockar!

Jag vill säga tack till min fina vän Jennika som skjutsade runt på mig på nyårsafton. Gott Nytt År alla!




















Måste vara en av de snyggaste bilderna på oss!

RSS 2.0