You've lost total control

Självklart kunde jag inte sova igår kväll, alltid ska det vara något. Har gått runt halvdöd i skolan idag men nu är jag hemma! Slutade klockan två och det var skönt. Jag har precis kollat klart på ett OC avsnitt så nu ska jag ta tag i en del uppgifter. Imorgon börjar jag 12.40 så jag ska se till att få mycket sömn!

Min helg har varit jättebra! I fredags var jag som sagt hos Pontus och myste. Lördagskvällen spenderade jag med fina tjejer, Emma, Jennika och Sabina. Vi pratade om allt, åt chips och drack vin (dock blev det fanta för min del). Jag hade en jättebra kväll! Igår åkte jag till Sultans med Jennika och Emma för en frukostdejt. Jag åt en räkmacka och drack te :) När jag kom hem därifrån kändes det som om nästan hela dagen hade passerat. Vi har så mycket att prata om! Liverpool förlorade med 3-1 mot West Ham, tusan! De behöver verkligen inte några förluster direkt. Efter matchen åkte jag hem till hjärtat mitt och kramades. Vi kollade på Solsidan och Big Brother.

Nu ska jag ta tag i saker och ting, skärp dig!


My heart knows better

Det blev potatisgratäng och fläskfilé med bearnaisesås och sallad hemma hos min älskling igår, och det var så gott! Jag älskar verkligen god mat! Efter maten tittade vi lite på Let's Dance, och sedan parlamentet som var otroligt dåligt igår. Bäst är det när Robert Gustavsson är där!

Idag gick jag upp rätt sent, vilket var skönt. Jag har börjat med en enorm psykologiuppgift som ska in på tisdag, men det är svårt och jobbigt. Men det är bara att ta sig i kragen! Idag är det i stort sett bara plugg som står på schemat, och ikväll ska jag över till Emma med några fina tjejer och dricka lite vin. Jag kanske avstår vinet eftersom jag inte är så sugen. Mycket skönare att köra bil, vet annars inte hur jag ska komma hem sen ikväll heller :)


I opened up my eyes and I finally realized, today, it's too late you're fading away

Igår var jag helt död! Jag låg bara i soffan eller sängen och kollade på några avsnitt av OC. Som tur är så mår jag mycket bättre idag. Ska alldeles strax äta lax och potatis som vi fick när vi var och firade morfar igår, så gott! Sedan ska jag ta tag i lite plugg, det behövs verkligen! Ikväll blir det mys med min fina Pontus :) Vi ska äta god mat hemma hos honom och sedan blir det väl lite TV-tittande. Imorgon kväll ska jag träffa mina vänner!

Ett riktigt charmtroll ...


Man down

Min fina älskling sov hos mig i natt :) Som den underbara flickvän jag är så skulle jag ställa upp och skjutsa honom till jobbet som han börjar klockan sex. Vi gick upp strax efter fem, sen när pappa kommer upp för att också åka iväg till jobbet erbjuder han sig att skjutsa Pontus. Det kunde vi ju ha tänkt på igår så hade jag sluppit gå upp! Men det var otroligt skönt att han ställde upp och skjutsa så jag kunde lägga mig i sängen igen :) det tog ett tag att somna så jag är lite trött idag! Mamma och jag har varit på stan och handlat jättemycket på bokrean. Alla i min familj är bokmalar utom jag! Jag är det svarta fåret, men det är lite charmigt det också. Sedan åkte vi till bilprovningen och besiktade bilen, vi tog en kaffe på det också! Så nu är jag pigg inför Harrys ikväll.

Nu sitter jag och lyssnar på Rihanna, hennes nya album är så bra! Ska snart börja fixa mig inför ikväll :)






Längtar efter sol och värme!!

Love is great, love is fine

Nu på förmiddagen har jag pysslat med ett födelsedagskort till morfar som fyller år på torsdag :) Det är inte riktigt färdigt, så ni får se det senare. Snart ska jag börja göra mig i ordning för att ta bussen till Ericsson och hämta bilen och sedan hämta upp Pontus på hans jobb. Vi ska gå på stan och kika lite :) Sen ikväll ska jag ta en fika med Jennika och Sabina! Härlig dag jag har framför mig, dax att sätta fart!


199 kr H&M


299 kr H&M

Detta fick jag med mig hem från Linköping i helgen!

Bakverk!

Idag vaknade jag upp hos min älskling :) Eftersom han började jobba klockan sex i morse så var det ingen idé för mig att vara kvar där. Så jag tog bussen till mormor och morfar för en bakdag! Först blev jag bjuden på lunch och sedan satte vi igång att baka minisemlor, chokladrutor och kringlor! Vi har hållt igång hela dagen så nu är jag trött. Har städat lite i källaren ikväll eftersom jag ska ta hit lite tjejer på onsdag innan vi drar till Harrys :)

Imorgon ska jag plugga och gå på stan med min boy!


Jättesöt playsuit från asos.com som
jag hoppas blir min inom en snar framtid!

Jag vill ha sommar!


Linköping och storebror

Jag är så trött! Dagen har spenderats hemma hos min storebror i Linköping. Vi har fixat lite i hans lägenhet, ätit McDonalds, fikat och handlat lite! Jag köpte en tröja och en topp som jag tänkte visa er imorgon. Vi blev kvar längre än vad som var planerat så vi kom inte hem förrän runt 23.00. Ska alldeles strax hoppa i säng och sova. Dagen har varit bra och jag är på bättringsvägen. Imorgon ska jag plugga matte!


Kreta 2007

Still sick

Jag är fortfarande sjuk, men som tur är börjar det bli bättre. Det är på morgonen och kvällen det är värst! Jag tänkte i alla fall sova hos min älskling i natt, saknar honom! Hoppas bara inte att jag smittar ner honom, men jag har varnat! Just nu är han och firar sin farmor. Jag avstod med tanke på att jag inte vill smitta ner hela hans släkt. Så jag blir hemma ikväll tillsammans med mina föräldrar och en familjepizza :) Och nu har jag sportlov! Det ska spenderas med en massa plugg, men det grejar jag eftersom jag har legat på latsidan denna vecka!


Förra sommaren, en glad fiskare!

Clothes

Jag vill ha! Allt kommer från H&M.


Trust your instinct

Nu har jag legat hemma och snorat i tre dagar. Börjar faktiskt bli trött på det nu! Värsta dagen var igår, idag är det i alla fall lite bättre. Funderar på om jag ska ta mig till skolan imorgon, jag får väg gå hem om jag inte orkar hela dagen. Måste ändå hämta lite skolböcker! När man är sjuk ligger man ju på latsidan.

Idag har jag gjort precis som de andra dagarna, kollat på OC och funderat på vad jag önskar mig i födelsedagspresent. Det är ju trots allt inte så långt kvar tills jag fyller ;) 11 mars!!


Såhär sur blir jag när jag är sjuk!

Smoothie

Jag älskar min smoothie! Mixa ihop lite mild lättyoghurt, frysta hallon och banan så är det klart, superenkelt!




Förkylning

Jag har gått och blivit förkyld.. igen. Jag blir så trött! Hur länge ska det här hålla på egentligen? Det känns som att jag aldrig blev riktigt frisk från förra gången. Jag var i alla fall hemma idag, har kollat på OC hela dagen, även pluggat lite hinduism. Imorgon måste jag till vårt UF möte i alla fall. Känner mig inte alls pigg men jag ska försöka ta mig till skolan endast för det. Det innebär att jag måste gå och lägga mig nu!


I'm happy in your hands

Min fina Pontus gav mig detta fina arrangemang igår! Jag älskar honom så mycket! <3








Alla hjärtans dag

Ännu en alla hjärtans dag :) Jag och min älskling ska snart iväg och äta på restaurang Rhodos. Jag älskar deras mat och det var ett bra tag sen jag åt där! Jag tycker inte denna dag är så speciell, som vissa gör. Det behövs inga presenter för att visa att man uppskattar en person. Pontus och jag ger varandra kärlek varje dag, men vi vill ändå göra det lite speciellt genom att gå ut och äta middag :) Glad alla hjärtans dag mina vänner!


Change the voices in your head, make them like you instead

Jag tänkte lägga upp lite bilder från min lördag! Mina fina vänner var samlade hemma hos Jennika. Vi drack vin, spelade spel och dansade! Jag hade verkligen en toppenkväll :)








Vi spelade Med andra ord, ett jätteroligt spel! Här har ni vinnarparet!


I just wanna have a good time

Migrän igår, det innebär fest idag. Idag mår jag bra, har bara lite huvudvärk. Tror det beror på att jag sov till halv 1 idag! Jag brukar få ont i huvudet när jag sover alldeles för länge in på dagen. Just nu sitter jag och kollar på Liverpool - Wigan, hoppas såklart på den femte raka vinsten för mitt lag! När matchen är slut ska jag kila över till Jennika och äta pizza med henne och Lina. Senare ikväll kommer några tjejer över för att dricka vin! Vet dock inte vad jag ska ha på mig ikväll, det är alltid lika spännande.

Hoppas på en rolig kväll!

Look I'm still around

Idag har jag varit och fikat med fina Jennika. Vi pratade om allt möjligt, bland annat om studenten och allt som har med det att göra. Längtar så mycket! På vägen hem åkte vi förbi Saara en sväng och bytte några ord med henne :) Jag halkade för första gången denna vinter idag också! Haha, på Pontus uppfart av alla ställen. Det är så jäkla halt ute att det knappt går att ta sig fram!

Nu ska jag ta lite mat sen ska jag ta bussen hem till min fina älskling! Jag ska äntligen få sova hos honom i natt. Börjar 10.15 imorgon också, och behöver inte gå upp tidigt för att plugga, gud så härligt! Jag ska verkligen sova så länge som möjligt.

I can change your mind turn it all around

Jag och min fina går om varandra helt denna vecka! Han jobbar 14.00 - 22.00! Och jag slutar vanligtvis skolan lagom tills han ska till jobbet. Klockan 22.00 borde jag vara i säng men jag funderar på att bryta det måstet idag. Har ett stort behov av min pojkvän! Tycker inte riktigt om att han har börjat jobba skift.

Har förövrigt pluggat islam större delen av dagen. Det är hur mycket som helst vi ska kunna! Förstår inte riktigt hur jag ska hinna få in allt i huvudet till på torsdag. Men det är bara att ge sig fan på det!

Måste fortsätta nu, godnatt alla fina!

Sovmorgon

Jag är så trött hela tiden. Ska försöka ta en promenad ikväll, så kanske jag blir lite piggare. Orkar inte vara trött längre! Islamplugg ska det också bli eftersom vi har prov på torsdag. Religion är roligt och det har gått så bra för mig på de två prov vi har haft hittills. Ska plugga som en tok och förhoppningsvis få ett mvg!

Idag börjar vi inte förrän 12.40 och jag har bara tagit det lugnt den här morgonen. Gjorde i ordning en stadig frukost när jag vaknade bestående av smörgås, kokt ägg och smoothie. Till den satte jag på ett avsnitt av OC. Är inne på säsong 2 nu som jag har på datorn, kan verkligen inte få nog! Nu ska jag ta en dusch och sen förhoppningsvis hinna plugga lite innan jag tar bussen till skolan. Jag älskar den här sovmorgonen!

Back in the days

De senaste månaderna har jag fått höra att jag fått långt hår. Jag älskar mitt hår nu när det är långt, förut när jag var platinablond var det kort och otroligt slitet. Fast jag tycker ändå att jag passade himla bra i så ljust hår! Och jag saknar färgen ibland, men jag har mer än dubbelt så tjockt hår nu som jag hade då, så det funkar inte att bleka mitt hår varannan månad. Att jag körde med löshår ett tag (clips) gjorde bara mitt hår ännu mer slitet.










LIVERPOOL

Jag är helt slut för jag har fått alldeles för lite sömn dessa två nätter. Igår degade jag hemma hela dagen, mådde förvånansvärt bra efter fredagskvällen men jag var hur seg som helst! Kollade på OC som är så himla bra! Sedan på kvällen åkte jag till Emma för att ha myskväll med henne och Sabina. Vi åkte och handlade chips, dipp och grönsaker och kollade lite på Melodifestivalen, men vi tyckte det var så tråkigt så vi satte istället på filmen The Word Trade Center. Den var himla bra och sorglig, fast ändå lycklig. Efter två på natten hämtade jag upp Pontus som hade varit på Statt, så åkte vi hem och somnade som stockar!

Idag har familjen varit och firat mormor som fyller år. Det bjöds på älgstek som jag älskar! Sedan åkte jag och min finaste älskling hem och kollade på Chelsea - Liverpool. Debut för Torres i Chelseatröjan, och dom fick stryk! Så jäkla skönt! Nu har vi slagit dem både hemma och borta, woooho! Fyra vinster i rad och inga insläppta mål, inte illa pinkat.

Nu ska jag smörja in mig i brun utan sol och sen hoppa i säng. Godnatt :)

Student kick-off

Lägger upp en bildbomb från igår!




























Förfesten ägde rum hemma hos Emma med klassen. Studenten kommer bli så jäkla grym! Sedan drog vi vidare till Safiren och dansade ;) En riktig toppenkväll!

Matte C = GODKÄNT

Hemma igen efter en lugn dag i skolan. Gjorde marknadsföringsprovet direkt på morgonen och pennan bara glödde! Jag skrev och skrev, så jag hoppas verkligen att det gick vägen. Det kändes rätt bra i alla fall :) Sedan hade jag en effektiv lektion i organisation & ledarskap och efter det var det dags för matteprov.. som jag blev godkänd på! Det räddade verkligen min fredag!

Nu sitter jag och lyssnar på musik så jag blir pepp inför ikväll! Ska gå och prova lite olika klänningar snart och se vilken som passar bäst.

Tonight is the night

Jag gick upp vid sex i morse, vilket jag inte är van vid! Satte mig direkt och pluggade marknadsföring. Nu har jag ätit frukost och är inne på det sista. Det är inte särskilt effektivt att plugga samma morgon som man har prov på. All kunskap kommer vara borta imorgon! Men huvudsaken är ändå att jag kan den idag ;)

Jag var ju som sagt och solade igår. Gick till det nya stället, Rivieran eller vad det heter. Jag har aldrig varit där förut men har hört att de har hyffsade priser nu precis när de öppnat. Jag solade 22 min för 30 kr, inte illa! Dock var det inte så smart av mig med tanke på att jag inte solat solarium sen innan nyår. Så idag är jag lite bränd i ansiktet, men det är smällar man får ta! :) Det går ju alltid att sminka över tills ikväll då jag ska på student kick-off! Jag ska ha en grym kväll tillsammans med mina vänner. Förfesten äger rum hos Emma tillsammans med klassen!


Osminkad och nyduschad!

Hejja mig!

Nu är jag helt slut i huvudet! Min hjärna är fullproppad med marknadsföring och matte. Jag ska plugga lite till men sen ska jag sova! Jag måste få ordentligt med sömn på nätterna annars orkar jag ingenting dagen efter. Måste vara skärpt imorgon! Nu väntar Red berries te från Gåva UF och marknadsföring!

Ni som inte är intresserade av fotboll bör inte läsa det här ..

Jag är asdepp för att Torres har lämnat Liverpool. En av mina högsta drömmar var att få åka till Anfield och få se Torres spela. Självklart vill jag åka och se Liverpool, men Torres har något speciellt. Ja, jag är ett Torres-fan. Nu hatar vi Chelsea, ännu mer än vi gjorde förut. Det ska bli en spännande match på söndag.

Två nyförvärv är skaffade sen Torres lämnade. Andy Carroll och Luis Suarez. Suarez debuterade igår och gjorde en drömstart! Jag hoppas verkligen att Liverpool lyfts upp nu! Heja Suarez och Carroll!


Marknadsföring & matematik

Hade en lektion idag sen fick vi sluta! Idag är det plugg som gäller hela dagen. Jag har både matteprov imorgon och prov i marknadsföring. Hoppas verkligen båda proven kommer gå bra, fast marknadsföringen är ändå viktigast! Jag ska göra i ordning en smoothie på mild lättyoghurt, hallon och banan så kanske det går lättare att plugga. Ikväll tar jag en paus och åker och solar, tycker inte om att vara blek längre!


Bilder från Saaras 18-årsfest


















Jag bjuder verkligen på den sista bilden, haha!
Tack Saara för kvällen, du hade gjort allt så fint!

STUDENTMÖSSA!

Min studentmössa har äntligen kommit! Klassen fick hämta ut dem i förmiddags :) Nu känns det verkligen att studenten snart är här. Min mössa är så snygg! Nu borde det väl gå bra att plugga idag ;)













Kunde inte låta bli att prova!

En av mina högsta drömmar kommer aldrig att slå in ...













RSS 2.0