Sophie Kinsella

Dagarna rullar på i snabb takt, fast man är arbetslös. Jag ska i alla fall söka några jobb idag, så får vi se vart det leder. Jag har blivit fast i Sophie Kinsellas böcker! Än så länge har jag läst Mina hemligheter, Karriär och köksbesvär och Mitt nya jag. Jag har inte riktigt haft tid för läsning förut men det är jättekul när man väl kommer igång. Nu ska jag beställa En shopaholics bekännelser, och sen läsa hela den serien!
Ikväll kommer Jennika, Emma och Saara över till mig för lite förfest. Sedan bär det vidare till Harrys, eftersom detta är sista gången vi kan gå ut med Jennika innan hon åker! Innan dess ska pappa och jag ut och springa. Jag har haft ett uppehåll på cirka tre veckor så jag behöver verkligen komma igång igen.


Rhodos

Kvällen har bestått utav familjemys på Rhodos. Jättegod mat! Storebror åker tillbaka till Linköping imorgon eftersom ett nytt skolår börjar. Jag är grymt sugen på att börja på universitet, fattas bara ett beslut om utbildning. Men jag ska ta tag i det snart! Först är det jobb som måste sökas. Just nu sitter jag i köket och pysslar med ett fotoalbum, så kul!


Norrköping & kebab

Jennika och jag tog en sväng till Norrköping idag. Jag fick med mig en jättefin höst/vår jacka ifrån Gant. Men när jag kom hem tyckte jag att storkelen kändes lite liten, så jag åker nog och byter den imorgon. Efter Norrköping åkte jag, Jennika och Sabina till Stadsparken för att äta kebabtallrik. Så gott! Dom har verkligen stans bästa kebabtallrik där.
Imorgon ska Tulin och jag gå till Ica Maxi för lite ärenden och så ska jag även ta mig till arbetsförmedlingen. Hämta ut bilder från Svenssons foto ska jag också hinna med! Det blir till att gå upp tidigt imorgon :)

All things are possible if you approach them with a generous and loving heart

Jag sitter i köket och pysslar för fullt! Det jag håller på med får ni inte veta förrän efter helgen. Sccrapbooking är så himla kul, min stora hobby. Synd bara att det är så dyrt med alla saker man måste ha. Igår kväll var jag ute i skogen med mamma, mormor och morfar. Vi plockade fyra stora hinkar med lingon. Mormor kommer göra lingonsylt sen, så gott! Jag funderar på att ge mig ut i skogen ikväll igen, men för att plocka blåbär den här gången. Blåbärssäsongen håller på att gå över så det gäller att passa på att ta de sista! Sedan ska jag baka en blåbärspaj och ha vaniljglass till! Ikväll börjar Fångarna på fortet också, det ska jag inte missa.


<3

Everthing you own in the box to the left

Hemma från värme och sol igen. Vår vecka på Kreta har varit fantastisk på alla sätt och vis. Man mår så bra på den ön! Vi har solat, badat, ätit underbar mat och bara njutit! Efter att jag kommit hem har jag fixat med alla bilder och så, varit på arbetsförmedlingen och förberett lite inför Jennikas avskedsmiddag som är på lördag. Min bästa vän åker till Australien nästa lördag och blir borta hela 10 månader.. Jag kommer sakna henne så otroligt mycket, men önskar henne all lycka på hennes äventyr! Vi får se vad mitt äventyr blir nu framöver, lite orolig är jag allt.

Här kommer sjukt många bilder från Kreta!




























































































































































Utekväll

Nu är nästan allt packat till Kreta imorgon! Ikväll ska jag ut och dansa med tjejerna :) Hoppas på en rolig sista kväll! Ska hoppa in i duschen nu för att sedan bege mig till Matilda! Senare blir det Harrys!

Sun in your eyes

Helgen spenderades i huvudstaden med Pontus, Jennika och Magnus! Pridefestivalen ägde rum i lördags så vi var i Kungsträdgården för att kolla läget. Det är så kul att titta på människor! Vi kom i säng sent lördags natt men det var bara att ta sig uop tidigt på söndagsmorgonen för att äta en god hotellfrukost! Resten av dagen spenderades på Grönalund :) Trots ösregnet så tyckte jag att det var värt att åka dit en regnig dag, nästan inga köer alls!

Idag ska jag springa kk-joggen, 5,1 km. Jag har inte tränat sen i onsdags, och innan dess har jag bara varit ute och sprungit ca 5 gånger! Jag vet inte alls hur det kommer gå, har heller inte laddat upp så som man ska. Men jag gör det som en kul grej :) Ikväll ska jag träffa några utav tjejerna också, saknar dom!
































The best love song

Är inne på min sista vecka på Ericsson nu! Det ska bli skönt med semester, men jag vill inte lämna mitt jobb, trivs så bra! Igår var jag iväg med mina jobbarkompisar Sofia och Martin till Lyttersta för att bada. Skönt i vattnet! Snart ska jag plocka upp Jennika och åka vidare hem till Magnus för att bada i poolen! Eventuellt kommer Emma och Saara dit också :) Har inte träffat mina tjejer på ett tag nu! I helgen åker jag till Stockholm med Pontus, Jennika och Magnus. Det ska bli skönt att komma iväg lite, och bo på hotell. Tror vi får en toppenhelg! :)

RSS 2.0