Anywhere you are, I am near

Jag är jättedålig på att blogga! Men just nu har jag faktiskt ingen lust när jag jobbar så mycket. Nästa vecka är jag själv på jobbet, Sofia har nämligen åkt på semester till Danmark! Härligt med en vecka ledigt, men snart får jag min ledighet :) känns bra att tjäna pengar ändå! Idag har jag sagt hej då till min älskling då han åker till Turkiet en vecka med sin familj och släkt. Fasen så varmt dom kommer få det! Ikväll ska jag över till min vän Lina och grilla med Gåva UF :) Jag ser fram emot kvällen, och tur med vädret har vi också!


Bild från härliga studenten

I'm forever keeping my angel close

Äntligen så är det helg! Idag hade jag tänkt att ligga ute i solen i hopp om att få lite färg. Senare kommer Pontus hit för myskväll! Vi ska äta grillat :) mums! Igår kväll träffade jag Jennika, Sabina och Emma en stund :) Vi satt och pratade om allt vilket var mysigt och trevligt! För övrigt så är det bara 35 dagar kvar tills planet lyfter mot Kreta!


<3

Me for you, you for me

Dagarna går så fort! Jag jobbar på som vanligt på Ericsson, är inne på min fjärde vecka nu och jag ska jobba åtta. Det ska bli skönt med lite semester sen men efter det vill jag ha ett jobb igen! I helgen var jag i Halltorp med familjen, mina kusiner och mormor och morfar :) Vi sågade, travade och bar in en hel del ved så nu har vi i vinter! Vi åt god mat, spelade spel och umgicks, det var riktigt mysigt! När jag kom hem i söndags bokade jag och min älskling en vecka på Kreta! SunGarden Stefan Village heter hotellet och ligger i Agia Marina. På bilderna ser det ut som ett sagoland :) Apropå sagoland så såg Pontus och jag filmen Trassel igår som var jättebra, se den!
Vi åker 13 augusti så det är inte så långt kvar! Innan dess ska vi också bo på hotell en natt i Stockholm med Jennika och Magnus. Vi får se om vi tar en sväng till Grönalund också. Nu har jag en del att se fram emot vilket känns toppen!


Bild från Kreta förra året

RSS 2.0