Gott Nytt År

Igår åkte Pontus och jag till Norrköping för att få massage, fotbehandling och ansiktsbehandling på Spa Relaxcenter :) Det var bland det skönaste jag varit med om! Man kände sig så himla fräsch efteråt och avslappnad. Det var min och Pontus julklapp till varandra :) Det är helt klart bättre med något sånt här än att ge bort saker, tycker jag! Vi hade tre underbara timmar på spat och efter det åt vi buffé på en kinarestaurang. Resten av dagen gick vi i affärer och tittade men ingen av oss var speciellt engagerade eftersom vi var helt slut! Pontus hittade i alla fall en skitsnygg jacka från Boomerang och så hittade vi ett par skor var från Vagabond. Visar bild på skorna senare!
Idag är det nyårsafton och Pontus och jag ska snart iväg och åka pulka... Ja pulka, haha! Det ska bli roligt :) Ikväll sen ska vi äta middag tillsammans med mina föräldrar, det har blivit lite ändringar kring nyår. Och senare på kvällen kommer vi nog gå över till hans kompis Calle för lite fest :) Hoppas på en rolig kväll! Gott nytt år!!

It's my decision

Efter många frågor kring nyår har jag äntligen kommit fram till vad som händer! Jag ska spendera kvällen med min fina Pontus :) Vi ska laga en stor middag, spela spel och dricka gott! Det ska bli så skönt att umgås med honom, och slippa gå ner på torget vid tolvslaget, så jäkla värdelöst.

Imorgon ska jag på middag med brorsan hos mormor och morfar. De bjuder på älg, världens godaste! Min bror fyller också år imorgon så på kvällen ska familjen fira honom :)


Julafton

Julafton är så mysig! Det började med att jag och min bror gick ner till spisen i källaren och öppnade våra morgonpaket. Jag kör fortfarande stenhårt på julstrumpa! Jag fick en hårtoppskräm och en jättefin snöglob med en ängel i :) Sedan åt hela familjen en stor julfrukost. Jag älskar mammas hemmagjorda tomtegröt! Efter frukosten gjorde alla sig i ordning för att sedan ha julklappsöppning. Jag fick jättefina julklappar av familjen :)

Klockan tre satt vi bänkade framför TV:n hemma hos mormor och morfar med mina tre kusiner. Vi fikade och drack glögg :) Man kan bara inte missa Kalle på julafton! När det var slut var det dags för nästa julklappsöppning. Av mormor och morfar fick jag en resväska, en mugg och ett glas från Lasse Åberg som jag samlar på och pengar! :) Jag är verkligen jättenöjd! Och i år var det mig det största paketet var till ;) Vid sextiden var det dags att äta all god julmat. Det sämsta med julmat är bara att man tröttnar på det så fort. Men just för stunden är det verkligen jättegott. Ingenting slår mormors revbensspjäll!

Efter Karl-Bertil Jonssons jul åkte jag hem till Pontus mormor och morfar där hans familj befann sig :) Jag fick presentkort på Guldfynd av min älsklings föräldrar! Så i veckan ska jag köpa mig något fint därifrån :) Vi fikade och kollade sedan på Svensson Svensson. Det är verkligen en klassiker! Hur många gånger man än sett det så skrattar man alltid! Efter det var det dags för Pontus och mig att åka vidare hem till min mormor och morfar igen. När vi kom höll de precis på att spela spel och efter det och lite prat var det dags att åka hem. Pontus fick sin julklapp av mina föräldrar som var parfym och deodorant från Björn Borg. Och så bytte även jag och Pontus julklappar :) Jag fick en jättefin pajform från Cayenne som jag velat ha länge! Den är röd med vita prickar på. Jag gav Pontus ett par kalsonger, jag kör på det vanliga ;) Vi ska iväg på spa på torsdag som också är julklapp till varandra. Det ska bli så skönt!






Trött tjej!








Jag älskar min Pontus <3


Dan före dopparedan

Dagen innan julafton åkte jag och Pontus ner till ishallen och åkte lite skridskor :) Senast jag åkte skridskor var i nian så jag var lite nervös inför hur det skulle gå. Som tur var gick det bra! Det är faktiskt roligt att åka skridskor, men efter ett tag får jag ont i vristerna. Min bror och hans kompisar kom också ner och så körde vi lite match med dem :) Efter skridskorturen var det dags att åka hem till mig och få lite mat i magen och sedan vidare ner på stan för att Pontus skulle fixa klart med alla julklappar. Det gick fort och det var skönt att det inte var så mycket folk.

På kvällen umgicks jag med min familj. Vi klädde granen och gjorde julskinka i ugnen :) Julskinka och limpsmörgås är så gott! Mamma hade fått ett julpaket av pappa som bla. innehöll två bingolotter så vi följde uppesittarkvällen på TV. Efter alldeles för mycket godis, chips och julmust var det dags att krypa ner i sängen och vänta in julafton :)






Harrys

Jag har inte skrivit på hela veckan eftersom jag varit så upptagen med att ha jullov! :) Tänkte i alla fall informera er lite om hur min underbara jullovsvecka har sett ut. I tisdags efter julavslutningen i skolan åkte jag och några fina klasskompisar ner på stan för att fika. Efter det hämtade min älskling och hans pappa upp mig för att åka vidare hem till dom. Jag pussades och kramades med Pontus och sedan åkte jag hem till min familj. Så himla skönt med jullov!

I onsdags hämtade morfar upp mig på förmiddagen och körde hem mig till dom. Där bjöd mormor och morfar mig på god lunch och sen kom kusinerna för att klä julgranen :) Vi fikade och spelade spel. På kvällen gick jag hem till Tulin med Jennika och Saara för att förfesta innan Harrys. Det kom andra fina tjejer dit också och det var himla trevligt :) Vi fick skjuts till Harrys av Julia och fortsatte kvällen där. Jag hade en jätterolig kväll och träffade en massa trevligt folk. Fick en bild tillsammans med Adam Tensta som är för ful för att visas upp här ;) haha! Men jag tackar Ivana för ett bra försök med bilden. Bilden jag tog på dem två blev desto bättre! Senare kom min käre bror och hämtade upp mig, Jennika och Magnus, och sedan Pontus. När Pontus och jag kom hem till honom slocknade vi direkt!


Sista provet!

Pluggade fram till kvart över ett i natt, släckte lampan men somnade säkert inte förrän efter två någon gång. Hade ställt klockan på halv sex, låg kvar en halvtimme och sov och gick sedan upp för att fortsätta plugga. Klockan nio tog jag bussen till skolan och skrev det där jäkla provet i Internationell ekonomi. Klockan tio satt jag på bussen hem och andades ut för att provet var gjort. Bra gick det inte, men det är en annan femma. Nu har jag bara en fet inlämningsuppgift kvar som ska in ikväll. Men innan jag börjar med den ska jag unna mig lite Roller Coaster. Jag är död.

Helgen

Fjärde advent idag och julen närmar sig med stormsteg! Två dagar kvar i skolan och jag kan inte bli mer lycklig än så. Är så galet trött på skolan, behöver verkligen ett jullov. Ett prov kvar och en inlämningsuppgift sen är jag klar för i år. Det är så jobbigt det här sista. Speciellt provet då det inte intresserar mig över huvudtaget. Internationell ekonomi är det mest tråkiga ämne jag någonsin haft! Tycker synd om alla tvåor och ettor som har den kursen kvar. Endast ett prov kvar i den kursen sen är det slut på eländet!

I fredags hade vi UF-mässa på vår skola. Gåva UF vann tredje pris av 31 utställare! Vi blev så himla glada när Fredrik ropade upp vårt namn! Vi är så jäkla grymma! ;) På kvällen åkte jag med Pontus familj till hans farmor och farfar och åt rotmos och julskinka. Jag älskar verkligen rotmos! Det är så gott men tyvärr äter man det så sällan. Och julskinka klarar man sig ju inte utan på julen! Sen åkte vi hem och jag somnade nästan direkt av utmattning!

Igår vaknade jag upp hos min älskling. Vi åt frukost och sedan åkte jag iväg till ps sol och hälsa för att sola med Amanda och Emma. De har halva priset där just nu så jag passade på. Kör annars med brun utan sol just nu för att bli lite brunare till julafton. När jag kom hem sen så började jag må jättedåligt. Jag har haft konstant huvudvärk i tre dagar nu! Vet inte vad det beror på men jag pratade med Amanda om det och hon sa att det kan vara spänningsuvudvärk. Jag behöver jullov, det är väl det. Skulle egentligen träffat några tjejer och äta middag och så men det fick jag tyvärr säga ifrån om :/ Var istället hemma med mamma och pappa och kollade på Grinchen.

Idag mår jag i alla fall bättre och ska snart sätta mig och äta frukost. Måste plugga idag också eftersom det inte blev av igår. Senare kommer Pontus över till mig. Vill verkligen inte ha måndag..

Nu blev det ett långt inlägg, hoppas ni orkar läsa allt!


Snart kommer min älskade bror hem!

Mässa

UF-mässa imorgon i ljusgården på Duveholmsgymnasiet, var där och hälsa på Gåva UF!


Klänning och väska

Jag har glömt att visa hur klänningen såg ut som jag beställde från Nelly för någon vecka sen. Skitsnygg i ryggen! Inte så bra bilder men ni får stå ut!





Sen har jag även fått hem en väska som jag beställde från tradera för någon dag sen. Det var företaget Free fashion som hade lagt ut en jättefin kuvertväska på tradera från Rules by Mary. Jag kunde inte motstå, och jag vann den för endast 51 kr! Plus frakt på 35 kr så allt som allt 86 kr!






I don't know what to do

Jag vet inte riktigt vart jag står längre. Jag har frågor och funderingar hela tiden. Vad vill jag? Det känns jobbigt och jag hoppas att jag får svar. Ena stunden tycker jag så och andra tycker jag något helt annat. Jobbig situation jag befinner mig i.

Jag gillar mina klasskompisar, dom får mig att skratta.

Sushi och te

Pappa kom hem med sushi till mig idag! Är tokig i dessa som bilden visar, muuuums! Annars har jag varit och fikat med några fina tjejer idag. Jag drack te med smak av rabarber på coffee and lounge och det smakade inte ett dugg rabarber, dåligt!



So if you just hold my hand

Har varit och kollat på luciafirande i Duveholmshallen idag med mamma och mormor. Amanda sjöng i kören och Emma dansade, så det var ju lite roligt. Duktiga var dom! Nu sitter jag och pluggar religion, kristendom. Min hjärna har tyvärr tagit jullov för längesen. Vi får se hur provet går.


Så fin låt!

Pepparkakshus

Pontus och jag bakade pepparkakshus igår :) Haha! Klart man får upp en bild i huvudet om hur man vill att det ska se ut när det är klart. Jag kan ju säga att våra fantasibilder inte riktigt stämde överens med verkligheten i alla fall! Vi gjorde delarna själva och det var så jäkla svårt att få ihop huset. Det rasade ihop som ett korthus någon gång men vi gav inte upp. Vi fick ihop det till slut och det blev faktiskt rätt skapligt :) När vi skulle ha på kristyren sen så blev det en aning kladdigt eftersom hålet på tuben var rätt stort. Men vad tusan, det var ju första gången! Och sista kanske, haha. Kul var det i alla fall, och dekorationerna blev ju fina!





Tjockisar!








They don't really care about us

Är det bara jag som undrar när människor ska börja växa upp? De förstår helt enkelt inte att de skapar problem för de människor de utsätter i deras idiotiska och töntiga handlingar. Jag blir så jävla less på deras jävla omogenhet! Fan inse att vissa saker inte är roliga! Förstå när ni går över gränsen! Att hitta på något så idiotiskt som ja, jag vet inte vem, men någon/några gjorde igår är att gå över gränsen! Där står två oskyldiga människor och inte fattar ett skit. Jag fick en chock och blev riktigt förbannad. Jag har varit med om att folk har spridit falska rykten om mig förut så jag vet precis hur det är. Men att skriva något sånt här på facebook för att man tycker det är kul, jag förstår inte själva idén! Är det bara jag som inser hur sårade människor kan bli? Det skrämmer mig att människor är så känslokalla idag. Tänk före ni handlar, tack!

Julkalendern

Jag såg på årets julkalender för första gången igår och fy tusan vilken skit, rent ut sagt. Alla säger att det bara är för att jag har blivit stor som jag tycker att julkalendrarna nu för tiden är dåliga, men det kan faktiskt inte vara så. När jag var mindre älskade jag Mysteriet på Greveholm, och det gör jag fortfarande! Det är den bästa julkalendern som någonsin funnits och som någonsin kommer att finnas. Jag tycker den är super än idag så det kan faktiskt inte bero på att jag har vuxit upp. Så skönt att vi har det utrett!




Scrapbooking

Här är några julkort jag har knåpat ihop. Mycket roligare än att plugga! ;)






:)


Klänning

Klickade hem en svart enkel klänning för ynka 109 kr igår från Nelly! Plus en liten julklapp till en viss person..


Monday

Det var andra advent igår, Pontus morfars födelsedag och Pontus och jag firade ett och ett halvt år tillsammans. Tiden går så himla fort, det är läskigt! Nästan hela min dag ägnades åt matte men sedan kom mormor och morfar på adventsfika så jag tog en paus. Vid kl. 6 kom Pontus familj förbi och hämtade mig för att köra vidare till hans mormor och morfar. Hans mormor fyllde tidigare i veckan och hans morfar fyllde som sagt igår. Vi fikade och spelade kortspel, och jag vann faktiskt för en gångs skull!

Idag ska jag plugga filosofi, prov imorgon!

Lördag och matte c

Äntligen helg! Fredagen spenderades med min fina pojkvän :) vi åt tacos hemma hos honom tillsammans med hans familj och sedan myste vi framför Idol. Pontus mamma kom hem från en vecka i Egypten i torsdags kväll och hon var jättebrun! Jag fick höra hur bra hon hade haft det där och tack och lov klarat sig undan hajen! Som tur var så var hon inte i samma område där alla olyckor hänt. Hon hade köpt med sig en parfym till mig som luktar otroligt gott! :) Vid tio ungefär fick vi skjuts hem till mig där vi spenderade natten. Innan det var dags att sova såg vi på Toy Story 3 och jag fick nu se hur filmen slutade :) slutet var lite halvsorgligt men ändå bra!

Idag har jag pluggat matte hela dagen. Har nu tagit en paus med lite fika och glögg men ska fortsätta snart igen :) Prov på måndag och jag måste verkligen bli godkänd i den här kursen! Matte C är verkligen svårt och tråkigt! Ikväll ska jag mysa med min familj framför Så mycket bättre!


Bild från i somras :)

RSS 2.0