Stressig vecka

Nu har jag jobbat tre dagar i streck på apoteket! Slut i benen och i huvudet. Har inte sovit mina timmar på flera nätter och den här helgen blir det inte mycket sömn heller. Ikväll ska jag och tjejerna till Safiren och Nause. Innan dess ska vi fira Johanna, blir bjudna på pizza och dipp och grönsaker! Vet inte alls vad jag ska ha på mig! Ska hoppa in i duschen nu och sedan börja fixa mig. Imorgon åker mamma och jag till Julita julmarknad, mysigt!

Lycklig tjej

Pontus har fått lägenhet!!! Tjoho :D Världens gladaste tjej typ. Dessutom har jag jobbat på apoteket hela dagen idag vilket jag blir glad av eftersom jag trivs så bra där.

Ledig dag

Igår jobbade jag det tidiga passet på Grafiska. Jag hade så ont i händerna och armarna efteråt och har det fortfarande! Världens träningsvärk och skärsår på händerna. Hoppas man vänjer sig så småningom, för jag vill inte ha såhär ont. Men det gick bra att jobba och det gick fort också! På torsdag, fredag och lördag jobbar jag i kassan på Medstop apotek :) Då är det nytt datasystem när jag kommer, så vi får se hur det går! Vill bara kunna allt utantill utan att behöva någon hjälp. Jag trivs i alla fall att sitta i kassan!

Idag är jag ledig och ska snart hoppa in i duschen. Senare blir det en tripp på stan, lägenhetsvisning och klippning. Ha en bra dag!


Jag vill åka tillbaka till Italien! Storebror och jag på en bro i Venedig för typ 8 år sen.

Bäst just nu


Helgen

Jag har haft ännu en lugn och skön helg. Imorgon börjar jag jobba klockan 6 på Grafiska och så jobbar jag till halv 3. Dags att borsta tänderna och hoppa i säng nu!

Something beautiful

Igår kväll åt jag god mat med familjen. Mattias har kommit hem och stannar till söndag! Det blev potatisgratäng och kött, mums! Efter maten åkte jag hem till Pontus och hans familj för att fira hans mamma som har fyllt år. Där åt jag kvällsmat en gång till, haha! Men skagentoast och kött går alltid ner! Sedan hade vi en myskväll med Idol och godis. Idag har jag bara tagit det lugnt med min fina familj. Kanske tar en promenad nu snart för att sedan bänka mig framför Liverpool - Norwich som börjar halv sju! Imorgon blir det lunch hos mormor och morfar med kusinerna och hela bunten! :)


En av dom bästa dagarna i mitt liv, love!

Jobb

Jag är helt slut! Igår höll jag på att städa i köket då jag fick ett samtal utav en tjej på Sörmlands grafiska. Jag har blivit uppskriven på vikarielistan där så dom ville att jag skulle komma in och jobba halv tre till halv elva på kvällen. Jag hade en timme på mig att äta, byta om, borsta tänderna och allt sånt som hör till. Det gick verkligen bra att jobba, men gud vilket smutsigt arbete! Högljutt var det också så man kunde ju knappt prata med någon. Det här får mig verkligen att vilja plugga vidare! Men jag är glad naturligtvis att jag har fått ett jobb till. Visserligen är jag bara vikarie, så dom kommer ringa in mig när jag behövs, men det är ju i alla fall nåt! Dessutom kan jag ha kvar mitt deltidsarbete på Medstop apotek.

Idag är jag matt och hängig så jag ska bara vila under dagen. Hoppas jag mår bättre och är piggare till ikväll för då ska jag över till min älskling och fira hans mamma som fyllde år förra veckan. Födelsedagen firade hon på Rhodos vilket inte låter så dumt!








Lite bilder från när vi firade Sabina!

Regnig dag

Idag har det regnat hela dagen! Jag har legat inne och kollat på film och tv-program. Nu ikväll kom Emma över och färgade slingor på mig! Skönt att bli av med utväxten och hon är så duktig, jag blev jättenöjd! Resultat kommer nog imorgon. Jag har även köpt biljett till Nause idag på Safiren. Hoppas verkligen att många kommer dit!

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Idag har jag haft en lugn och skön dag. Vid två åkte jag över till Kajsa :) Vi pratade och bakade en chokladkaka som var jättegod! Jag har även agerat taxi åt mamma vilket inte gör mig något eftersom jag älskar att köra bil! Ikväll har jag varit ute på en springtur med pappa och imorgon ska jag hitta på nåt med min andra halva, får se vad det blir!


Den här tjejen är en riktig glädjespridare!
Kajsa och jag för ca två år sedan.

Jag trodde aldrig jag skulle stanna så länge

Idag har jag cyklat runt lite överallt. Dessutom har jag ätit god mat tillsammans med Pontus och hans syster Hanna hemma hos deras mormor och morfar. Efter maten blev det lite kortspel och jag lyckades till och med vinna en gång. Mamma stukade foten i Stockholm så jag fick ta henne till akuten när hon kom in med tåget. Som tur var så var inget brutet men hon får hoppa omkring på kryckor några dagar nu. Jag kommer ihåg när jag stukade foten på en gympalektion för något år sedan, det gör så jäkla ont!!

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Jag har inte haft någon lust att skriva i bloggen. Men nu tänkte jag slänga upp ett inlägg! Min helg var kanon! Jag har fått umgåtts med vänner, pojkvän och familj så det kunde inte bli bättre. Bilder från i fredags tänker jag lägga upp vid ett annat tillfälle. Igår vaknade jag upp hos Pontus och vid ett tog jag mig ner på stan för att äta lunch med Sofia. Vi satt där i flera timmar och pratade om allt, kul! Det är verkligen kul att vi har tagit upp kontakten igen, vi var ju trots allt bästa vänner för ett par år sedan! Idag har jag sprungit 5,5 km, ätit raggmunk (så gott!) och så har jag sökt några jobb. Om en stund ska jag cykla ner på stan för att uträtta några ärenden. Ikväll spelar Sverige mot Holland som jag ska se med pappa och senare kommer min älskling och sover hos mig.

PS. Grattis till körkortet Sabina!!!


Bild från 2006 på mig och Sofia!

You're all of my days

Idag har jag bara tagit det lugnt! Jag sov hos Pontus i natt men åkte hem idag runt halv elva. Jag har lagat kokt torsk, potatis, ärtor och äggsås, hur gott som helst! Imorgon väntar en lång arbetsdag för mig på Medstop apotek. Jag börjar klockan åtta och slutar inte förrän stängning vid klockan sex. Jag kommer vara så otroligt trött imorgon kväll eftersom jag inte är van att gå upp så tidigt och anstränga mig hela dagen. Har inte gjort det sen min sista dag på Ericsson den femte augusti. Men Sabina ska firas imorgon kväll så det är bara att sätta sig på en buss till Valla och ta med sig partyhumöret. Jag ska ha jätteroligt med tjejerna! På lördag ska jag dock upp tidigt (igen!) eftersom vi ska åka till pappas jobb i Mjölby på öppet hus. Jag kommer alltså inte uppdatera igen förrän söndag kanske, men hoppas ni får en bra helg!


Love

2 år och 4 månader idag! Tiden går så jäkla fort. Eftersom jag har en viktig tid att passa ikväll och Pontus inte mår så jättebra så ska vi köpa hem mat från Rhodos istället för att äta där. Älskar deras mat och husets sås! Senare ska jag på en arbetsintervju, så får vi se hur det går. Nu ska jag ta på mig träningskläderna för en springtur och sen ska jag åka till min älskling :)




Bilder från igår hemma hos Sabina!

Come inside for a little home made tea and if you fall asleep, then at least your next to me

Jag fattar inte varför jag är så trött. Men det blir väl så på hösten när det börjar mörkna ute! Idag är det inte vilken dag som helst, utan det är Sabinas 18-årsdag! Som hon (och hennes vänner) har längtat efter den här dagen :) Ikväll är jag bjuden till henne för lite mat och fika och på fredag drar vi till Harrys! Grattis Sabina! Innan jag åker till Valla ikväll ska jag hem till mormor och morfar på lunch. Sen tror jag även att mormor och jag ska baka chokladrutor. Måste börja fixa mig nu!

Min helg

Jag har varit riktigt trött i helgen så jag har inte orkat uppdatera helt enkelt. I fredags kom Emma och Saara hem till mig för att umgås och dricka vin! Vi kollade på Idol innan vi begav oss till Harrys som inte riktigt blev som vi hade tänkt. De flesta av gästerna betod av personalen från Karsudden, haha! Hoppas det är mer personer i vår ålder nu på fredag eftersom vi ska fira Sabina då!

I lördags vaknade Pontus och jag upp hemma hos honom men lagom till Everton - Liverpool skulle börja satt vi bänkade hemma hos mig i vår soffa. Liverpool vann med 2-0 så det var skönt! På kvällen var min älskling och jag ensamma hemma så vi lagade trerätters! Det blev toast skagen till förrätt, benfri fläskytterfilé, hasselbackspotatis och sallad till varmrätt och till efterrätt hade jag gjort vit chokladmousse med hallonspegel. Allt var så otroligt gott! Under kvällen tittade vi också på Fångarna på fortet, Robins och en film som hette Big, mysig kväll med min andra halva.

I söndags tog jag det bara lugnt framför TV:n i stort sätt! Jag följde med mamma och handlade mat också. På kvällen åkte jag över till Pontus för att spela Touché och titta på TV. Idag är det ny vecka och nya möjligheter och idag ska jag till tandläkaren, usch!







RSS 2.0