Fisk

Idag åkte min Pontus till Göteborg och jag saknar honom redan. Han ska vara borta hela helgen så jag tänkte passa på att plugga trafikteori denna helg. Idag var det sista dagen på jobbet så nu har jag äntligen sommarlov igen! Men jag kommer sakna den trevliga personalen och alla härliga patienter. Det har varit kul. Veckan som kommer blir spännande också! Jag har en del att göra :) och på onsdag åker Pontus och jag till Stockholm och bor på hotel och går på Gröna Lund. Helgen ska jag spendera med familjen i Tidaholm. Vi ska hälsa på mina sysslingar och farmor och farfar :)

Bilderna är från en dag för några veckor sen när Pontus och jag är ute och fiskar. Båda två fick var sin liten gädda, inte illa! :)










Mamma och pappa

Idag kommer mina föräldrar hem från en vecka i Helsingborg. Jag har saknat dom!

Hett!

Vilket väääder! Det är så varmt så jag håller på att dö. Jag ska åka med familjen och Pontus till sommarstugan sen så det ska bli så skönt! Ska bada och sola :) Igår var jag med Jennika och Sabina ute i Jennikas sommarstuga i Sågmon. Vi badade, solade, åkte ut med båten och åt glass :) Det var också mitt första dopp för i år! Varmt i vattnet var det :) Jag älskar verkligen att bada! Nu ska jag ut i solen, ha en bra dag!

Jobb!

Nu är snart alla jobbtimmar avklarade för den här veckan. Det ska bli skönt med helg! Idag var första dagen jag jobbade kväll och det var ju inte allt för spännande. Mycket stillastående och ingenting att göra, det är bara tråkigt för då går tiden så himla sakta. Nu är jag i alla fall hemma och ska snart hoppa i säng :) Godnatt!

RSS 2.0